Szabályok!
+10
LovasDori
Sango
Pici Csillagfény
Lóbolond
polomandi
lovas Réka
Gengsty
Angyalpegazus
Bucs
Mony
14 posters
Ponyclub tagok :: PonyClub :: Fórum
1 / 6 oldal
1 / 6 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Szabályok!
Nagyon fontos hogy a következő szabályokat betartsuk!
1. tilos káromkodni!
2. tilos más felhasználónevét feltörni
3. tilos újraberegizni (ha nem tetszik a neved, kérd meg az admint, Monyt h nevezzen át!)
4. tilos csak smileyeket vagy rövid hsz-ket íni pl: ok, jah, stb..
5. tilos a meg nem engedett helyeken hirdetni!
6. tilos fölösleges témákat nyitogatni
1. tilos káromkodni!
2. tilos más felhasználónevét feltörni
3. tilos újraberegizni (ha nem tetszik a neved, kérd meg az admint, Monyt h nevezzen át!)
4. tilos csak smileyeket vagy rövid hsz-ket íni pl: ok, jah, stb..
5. tilos a meg nem engedett helyeken hirdetni!
6. tilos fölösleges témákat nyitogatni
A hozzászólást összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2007-10-06, 20:24-kor.
Re: Szabályok!
Oh Köszi Igen, igyekszem, először is körülnézek a fórumon Annyira örülök, hogy megint van olyan, h mutatja hol van új üzi, és hol olvastam már el Egyébként, igen, szeretném átállítani teljesen magyarra, ha tudom
Én nem nyitogatok fölös témákat, csak megindítom a fórumot! Teljesen más4 Am. meg a Lóbartok fórumai is korhatáros, aztán sazt mondom megvok14, ha nem akrok, őgyse regizek, ha meg akarok, őgyis regizek, szal... ezt most nem erre mondom! Csak az olyansokat, mint gombildi, tartsátok távol!
lovas Réka- Tag
- Hozzászólások száma : 391
Registration date : 2007. Oct. 06.
Ezt nem értem, ezt mire mondtad? És a fórum tudtommal nem korhatáros Amint kiolvasom a fórumot nekiállok a magyar szövegnek, de olyan aktív a fórum, h két lépést előre, hármat hátra Nem nagyon haladok, de jól szórakozoklovas Réka írta:Én nem nyitogatok fölös témákat, csak megindítom a fórumot! Teljesen más4 Am. meg a Lóbartok fórumai is korhatáros, aztán sazt mondom megvok14, ha nem akrok, őgyse regizek, ha meg akarok, őgyis regizek, szal... ezt most nem erre mondom! Csak az olyansokat, mint gombildi, tartsátok távol!
Most olvasok és írok egyszerre, ha befejeztem csak írok, majd ha kiürült a fórum, akkor titokban dolgozok XDMony írta:hát megvárunk tudom h oldalakat kell olvasnod XD akkor várd meg míg kiürül a fórum
Azt várjatjaMony írta:hát megvárunk tudom h oldalakat kell olvasnod XD akkor várd meg míg kiürül a fórum
lovas Réka- Tag
Bucs könyörgöm ne célozgassál már...
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
Ki célzott kire?
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
de most azt h kicsi mi határolja, 8 éves? lovasréka mennyi 9 -12? Bucs meg 12 nem? nem kell azért fellkapni az vizet mert ő "kicsi" Azért mert a másik fórumon olyan volt az nem biztos h itt ilyen lesz. Ott eleve voltak olyan emberkék pl Pacika aki romba dönttöék a fórum normi életét ... sztem legalább is ...
jah... és nagy különbségek voltak 2 10-11 éves között... volt, aki paci97- agyszintű volt, de olyan, aki Bucs, szal mint egy 13-14 éves...
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
ez igaz itt mindenki tiszta lappal kezd...
polomandi- Fórumfüggő
Most ha lehetne, nyitnék egy témát, vagy mondjátok meg hogy kell ilyen fórumot csinálni!!!
lovas Réka- Tag
egyszerűbb ha felveszed Monyt msn-re és megkérdezed...
polomandi- Fórumfüggő
nem értem miért akarsz egyből te is fórumot ha az egyik csinál akkor már én is elv szerint vagy mi? témát felőlem nyithatsz csak arra kérlek, ne értelmetlen legyen...
ugy tudom ő a honlapjának akar fórumot
polomandi- Fórumfüggő
sztem is mert azt csak nem tilthatja meg senki...
polomandi- Fórumfüggő
wow Bucs szép az avid tök jó h akkorát raksz fel amiet csak ,,akarsz" persze 600x800-asat nem, csak h sokkal nagyobbat és a file-méret meg nem számít ez nekem baromira teccik...hát akkor oks, csak nem fogok itt tökölni msn-en megadom a címet, meg megmondom h kezdjen bele azt jóvan...a többire majd rájön XD úgy sokkal jobb ha kitapasztalja
Aha a honlapomnak akarok fórumot, aztán lehet hogy hp-s lesz... de a www.gportal.hu/lo-vak nak szeretnék, csak kérdem hogy lehet... és hogy ingyenes-e és nem kelle vmit letölteni...
lovas Réka- Tag
vhol van nekem is szemes képem ráadásul Nenoka szeme
polomandi- Fórumfüggő
1 / 6 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Ponyclub tagok :: PonyClub :: Fórum
1 / 6 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.