Szabályok!
+10
LovasDori
Sango
Pici Csillagfény
Lóbolond
polomandi
lovas Réka
Gengsty
Angyalpegazus
Bucs
Mony
14 posters
Ponyclub tagok :: PonyClub :: Fórum
3 / 6 oldal
3 / 6 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Szabályok!
MÉG!
Lehetne kérdésem? Nah, szeretnék a fórumon nem Gengsty-ről másolni, de valami olyasmit, csak nem olyat hjogy pl lóverseny hanem megírom hogy elbeszélő, 1 oldalas vagy ilyesmik... Vagy ha nem, akkor valami másmilyet....
Lehetne kérdésem? Nah, szeretnék a fórumon nem Gengsty-ről másolni, de valami olyasmit, csak nem olyat hjogy pl lóverseny hanem megírom hogy elbeszélő, 1 oldalas vagy ilyesmik... Vagy ha nem, akkor valami másmilyet....
lovas Réka- Tag
- Hozzászólások száma : 391
Registration date : 2007. Oct. 06.
Felőlem nyugodtan csinálhatsz...azt mondjuk nem tudom, többiek mit mondanak róla De nekem hiányzik a saját témám, de másik fórumon, ha raknak be írást, megnézem, de egyébként nem járok fel, meg időm sincs mostanában kijavítani az írásokat, így én biztos nem nyitok itt ilyen témát..szóval felőlem semmi akadálya
Oké, én még a többiek véleményére lennék kivi... Áh ma fogalmazás órán... én imádom!!!! ezek a hüyle oszt.társaim utálják Nem egy írók, az tuti xD jaj, Gengsty, azért majd felrakom a pcf I re a military-t csak még meg sem írtam! Én sem nagyon járok már arra!
lovas Réka- Tag
sztem nyugodtan...ha van elég kritikája, megfelel XD Egyébként, sztem mind1, ki mennyire tud írni, ahhoz, h kritizáljon elég, ha olvasni tud, és meg meri mondani, amit gondol
Oké, akkor megcsinálom... Csak nekem Lóbolond meg Pamacsi el ne ekezdjen cirkuszolni, megengedted! Nem? xD
lovas Réka- Tag
ÁÁÁ.... MEGJÖTT A CSOMIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MEEK MEGNÉZEM MEG MINDEN....SZAL MOST NEM FOGOK MÁR FELJÖNNI ÉS WÁÁÁ ANYUM ÉPP AZT OLVASSA AMIT íRTAM A MAGAZINBA....TÖK JÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BENNE VOK!!!!!!!!!!!!! XD
Utána gyere Mony a Willy & Borisra!!!!!!!
lovas Réka- Tag
Aha! Mi tetszik a legjobban?
lovas Réka- Tag
Mony írta:ÁÁÁ.... MEGJÖTT A CSOMIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MEEK MEGNÉZEM MEG MINDEN....SZAL MOST NEM FOGOK MÁR FELJÖNNI ÉS WÁÁÁ ANYUM ÉPP AZT OLVASSA AMIT íRTAM A MAGAZINBA....TÖK JÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BENNE VOK!!!!!!!!!!!!! XD
Szuper vagy
És várjuk a Molyos cikket is! Tessék molyokat is mellékelni hozzá, és a PonyClub csomiban is egy Moly lesz a meglepi, mi?
jaja XD kis befőttesüvegben, moly csemegével, vagyis különbféle textildarabokkal és egy kis, neonzöl, S szárnyű molyocska nehogy mán én írjak a Molyokról is!
amúgy tök jó a csomi...a lámpát nyagobbnak képzeltem el, de felraktam a kobakomra és tök jó! az olló is jobb mint képzeltem csak semmi lovas nincs rajta abból a barkács könyvből pedig nem igen fogok cuccokat csinálni XD a cd-vel pedig játszottam és tök jó!
amúgy tök jó a csomi...a lámpát nyagobbnak képzeltem el, de felraktam a kobakomra és tök jó! az olló is jobb mint képzeltem csak semmi lovas nincs rajta abból a barkács könyvből pedig nem igen fogok cuccokat csinálni XD a cd-vel pedig játszottam és tök jó!
Lovas Réka: neked nem vagyok Pamcsiii... azt csak Szaszii mondhatja
És sztem kocsogség ,hogy próbálkozol Eszti ötletével de azt megmondom ,hogy elöttem ezen a fórumon is elástad magad...
És sztem kocsogség ,hogy próbálkozol Eszti ötletével de azt megmondom ,hogy elöttem ezen a fórumon is elástad magad...
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
polomandi írta:Lovas Réka: neked nem vagyok Pamcsiii... azt csak Szaszii mondhatja
Szerintem a Pamacsi sztem Pamacs akart lenni, nem Pamcsi XD
Télleg Pamacs akart lenni! De miért ásnám el magam?
lovas Réka- Tag
Mony írta:jaja XD kis befőttesüvegben, moly csemegével, vagyis különbféle textildarabokkal és egy kis, neonzöl, S szárnyű molyocska nehogy mán én írjak a Molyokról is!
Hát mé, bazz, én írjak, aki ott sem volt a megalakulásnál, pedig a Molyt az én KoMOLYtalansogból vettétek??? Vagy rosszul tudom?
Azt mondjátok meg, hogy ha törlöm a írós témát, nem utálnátok?
lovas Réka- Tag
lovas Réka írta:Azt mondjátok meg, hogy ha törlöm a írós témát, nem utálnátok?
Ez azért nem ilyen egyszerű... Előbb talán gondolkozni kéne, és azután csinálni hülyeségeket...
Mi az hogy előbb talán? Megkérdeztem Esztit, és beleegyezett, és 2-en már jönnek is...
lovas Réka- Tag
hát én meg fogalmazni nem tudok...marad mony:P
Lovas Réka: engem már nem érdekel azt csinálsz amit akarsz itt nem fogok veled veszekedni mert ez más fórum mint a régi én biztam benne,hogy itt más leszel és még Buccsal is veszekedtem,hogy haggyon téged békén erre ien kocsog vagy...szal felöllem a 6.-ikról ugorhacc le az se érdekel tulságosan...
és neked nem vagyok Pamcsi mégegyszer kihangsulyozom.. .
Lovas Réka: engem már nem érdekel azt csinálsz amit akarsz itt nem fogok veled veszekedni mert ez más fórum mint a régi én biztam benne,hogy itt más leszel és még Buccsal is veszekedtem,hogy haggyon téged békén erre ien kocsog vagy...szal felöllem a 6.-ikról ugorhacc le az se érdekel tulságosan...
és neked nem vagyok Pamcsi mégegyszer kihangsulyozom.. .
polomandi- Fórumfüggő
lovas Réka írta:Mi az hogy előbb talán? Megkérdeztem Esztit, és beleegyezett, és 2-en már jönnek is...
Eszti ha nem tudnád mindenbe bele eggyezik mert őt ezt nem érdekli de sztem taplóság ,hogy leutánozod úgy,hogy még rendesen fogalmazni se tudsz szavakat ismételsz stb...
polomandi- Fórumfüggő
Oké, értem nem vagyok annyira hülye! Más vagyok, teljesen más! csak épp észre nem veszitek...
lovas Réka- Tag
Nah jó nagyon nem akarok veszekedni, én jóban vagyok veletek, meg tisztellek titeket, és ha akarjátok törlöm a témát és kiszállok a pCF csaaládból...
lovas Réka- Tag
Már elnézést! Haladó vagyok, és egy fogalmazást írtam eddig, te meg Haladó vagy, és hányat írtál... Szeretnék kibékülni veletek, vagyis én össze sem vesztempolomandi írta:lovas Réka írta:Mi az hogy előbb talán? Megkérdeztem Esztit, és beleegyezett, és 2-en már jönnek is...
Eszti ha nem tudnád mindenbe bele eggyezik mert őt ezt nem érdekli de sztem taplóság ,hogy leutánozod úgy,hogy még rendesen fogalmazni se tudsz szavakat ismételsz stb...
lovas Réka- Tag
ugyanolyon kis hülye maradtál aki utánozgat mindenkit és ha vmi hüeséget csinál egyböl mentségeket keres...
polomandi- Fórumfüggő
Tom hogy itt te vagy az úr mony-val, mert ti vagytpk a legjobbak szerintetek... nah, figyu, befejeznénk ezt?
lovas Réka- Tag
De bazz(jajj erről a bazz-ozásról le kéne szoknom XD), figyelj, azért gondolkodjál már... Valaki, ezesetben Eszti csinált egy egyedi és ötletes témát, és erre te csinálsz itt egy ugyanolyat... Még ha meg is kérdezed, akkor is szerintem arra vall, hogy nincs egy saját ötleted sem...
Mellesleg Eszti tényleg jól ír...
És itt nem arról van szó, hogy megalkuszunk, hogy "ha kiszállsz innen meg onnan, akkor jóban leszünk" hanem hogy nem kell hülyeségeket csinálni...
És itt nem arról van szó, hogy megalkuszunk, hogy "ha kiszállsz innen meg onnan, akkor jóban leszünk" hanem hogy nem kell hülyeségeket csinálni...
Jó akkor törlöm...
lovas Réka- Tag
elvagy tévedve ember
ad1: én már az első törim után haaldó lettem, csak van mit javítanom...
ad2: nem vagyok én semmien góré csak megmondom amit gondolok és most azt gondolom,hogy te egy kis liba vagy még aki próbál jó kislány lenni de csak egy elkényesztetett pics és még rákell jönnie ,hogy kell alkalmaszkodni és az élet nagy pofonjain is tul kell esnie ( jelzem még én is itt tartok az élet nagy pofonjai részletnél ... )
ad2: nem vagyok én semmien góré csak megmondom amit gondolok és most azt gondolom,hogy te egy kis liba vagy még aki próbál jó kislány lenni de csak egy elkényesztetett pics és még rákell jönnie ,hogy kell alkalmaszkodni és az élet nagy pofonjain is tul kell esnie ( jelzem még én is itt tartok az élet nagy pofonjai részletnél ... )
polomandi- Fórumfüggő
LovasDori írta:De bazz(jajj erről a bazz-ozásról le kéne szoknom XD), figyelj, azért gondolkodjál már... Valaki, ezesetben Eszti csinált egy egyedi és ötletes témát, és erre te csinálsz itt egy ugyanolyat... Még ha meg is kérdezed, akkor is szerintem arra vall, hogy nincs egy saját ötleted sem...
Oh köszi XD Sztem is Mony írja meg a Moly témát...azt írták neki, h élvezetes a stílusa, sztem azt várják, hogy Mony írjon
polomandi írta:elvagy tévedve ember
Sztem te még csak baráti hátbaveregetést kaptál az élettől XD A pofon még hátra van...készülj
jah hátba veregetés és legközelebb tarkón vág
polomandi- Fórumfüggő
Áh mostmár nem lredkel ez az egész veszekedés, Pamacs! /Ha szólíthatlak így/ Nem húzom fel magam, és nem copyzok többet az 100%! élem tovább az életememet!
Am. tudtátok hogy az ember kb. 2 évet elveszteget az életéből pislogással?
Am. tudtátok hogy az ember kb. 2 évet elveszteget az életéből pislogással?
lovas Réka- Tag
polomandi írta:jah hátba veregetés és legközelebb tarkón vág
És utána eléd lép, és kiszúrja a szemed
jesszus
akkor én nagyon pazarlós vagyok mert sokat pislogok el az életemből
{ hívhatsz, de Pamcsiinak csak Szasziim hívhat }
akkor én nagyon pazarlós vagyok mert sokat pislogok el az életemből
{ hívhatsz, de Pamcsiinak csak Szasziim hívhat }
polomandi- Fórumfüggő
Sztem nem vesztegeti el XD én nyugodtan csinálom a dolgomat, és közben pislogok XD ha megállnék, h pislantsak egyet...nah...az nagyon ciki vóna XD
Gengsty írta:Sztem nem vesztegeti el XD én nyugodtan csinálom a dolgomat, és közben pislogok XD ha megállnék, h pislantsak egyet...nah...az nagyon ciki vóna XD
Elképzeltem, ahogy sétálsz az utcán, én minden posligásnál megállsz
3 / 6 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Ponyclub tagok :: PonyClub :: Fórum
3 / 6 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.