Club Penguin :P
+6
Lóbolond
Gengsty
Bucs
LovasDori
Angyalpegazus
Sango
10 posters
1 / 5 oldal
1 / 5 oldal • 1, 2, 3, 4, 5
Club Penguin :P
Nah legyen itt is egy club penguinos téma..^^ lehet benne segíteni másnak, megbeszélni a találkahelyet stb..
Ui: bocsi, Gengsty, tom, hogy te csináltad először a témát a másik fórumon...
Re: Club Penguin :P
Angyalpegazus írta:nekem is van egy pingim Laroitana a neve.
majd talizunk vmikor ha jó lesz neked is
Sango írta:Nah legyen itt is egy club penguinos téma..^^ lehet benne segíteni másnak, megbeszélni a találkahelyet stb..
Nem baj Köszi, hogy eszedbejutott Az enyém neve Maxiking, és általában Angliában a Deep Freeze-ben vagy Snow Drift-ben (asszem ez a neve) játszok
Nekem is vaaaan Moooonlights a neve, és ma rájöttem, h 273 napos ^^
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
Registration date : 2007. Oct. 06.
Szőrmókot örökbefogadhatsz a Pet Shopban Sajna aki nem fizet cuccokat nem vehet, de a Gift Shopban minden háttér megvehető, és el van rejtve egy pingpongütő pin is, ami egy kis kép a játékoskártyádra (a pingvined képére ) És gyakra rejtenek el cuccokat Ja és Barátságkarkötő, ha kell, menj a kávéházban az emeletre, a könyvespolc ott a könyvtár, és az Rockhopper-es könyvet ha végiglapozod a végén megtalálod Katt rá, és megkérdezi, h kéred-e
Gengsty írta:Szőrmókot örökbefogadhatsz a Pet Shopban Sajna aki nem fizet cuccokat nem vehet, de a Gift Shopban minden háttér megvehető, és el van rejtve egy pingpongütő pin is, ami egy kis kép a játékoskártyádra (a pingvined képére ) És gyakra rejtenek el cuccokat Ja és Barátságkarkötő, ha kell, menj a kávéházban az emeletre, a könyvespolc ott a könyvtár, és az Rockhopper-es könyvet ha végiglapozod a végén megtalálod Katt rá, és megkérdezi, h kéred-e
A pingpongütő meg van, de mi az a pin?
Jaj de jó van barátságkarkötőm XD
A pin egy apró kis képecske, mint a pingpongütő Csak egy kép, ami ott van a Pingvined adatlapján
Gengsty írta:A pin egy apró kis képecske, mint a pingpongütő Csak egy kép, ami ott van a Pingvined adatlapján
Áháá értem
Amúgy azt írja ki, hogy tagnak kell lennem, hogy örökbefogadjak... Vagy csak az egyik féle szőrmókot lehet örökbefogadni?
Sajna csak a piros és kékre van lehetőség, h örökbefogadjuk Pedig nekem kell egy feketeeeeeeee
Mellesleg hülye vayok és figyelmetlen, mert ott van alatta, hogy bárkinek, nem csak tagoknak XD Na nem baj
Én is És azóta is csak irigykedek, akik fekete puffancsot sétáltatnak XD Hé, fent vagy ClubPinguin-en? Talizhatnánk, és akkor felveszlek a barátok közé, és így máskor könnyebben rádbukkanok, ha fent vagy
Mindegy Mindjárt megyek Válassz egy olyat, ami nincs majdnem tele, hogy biztos mind2-en beférjünk
pinguztok??? És nekem nem szóóltok?? nah, hova menjek?
Lóbolond- Tag
Lóbolond írta:pinguztok??? És nekem nem szóóltok?? nah, hova menjek?
Na akkor most szólunk
UK és Snow Drift ÉS GYERTEK AZ ERDŐBE
Gengsty írta:Bocs, elmegyek zuhizni és megyke vissza Oszt majd sledezünk
Oké Jó zuhit XD
Bele ne fulladj XD
Lóbolond- Tag
De jóóó Még a Snow Driftben vagyok, de amikor barátnak jelöllek kapsz egy levelet a bal felső sarokba boríték fomájában, katt rá és fogadd el, h tényleg barátok lehessünk
Gengsty írta:De jóóó Még a Snow Driftben vagyok, de amikor barátnak jelöllek kapsz egy levelet a bal felső sarokba boríték fomájában, katt rá és fogadd el, h tényleg barátok lehessünk
Oké ^^
Gyertek az Icelnadbe - Moly pedig tudod, bal felső sarok XD oda érkeznek a képeslapok és barátságkérések Az újság is ott van
Gengsty írta:Gyertek az Icelnadbe - Moly pedig tudod, bal felső sarok XD oda érkeznek a képeslapok és barátságkérések Az újság is ott van
A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2007-10-07, 00:29-kor.
már én is akkor most megpróbálok máshogy összebarátkozni veled mert nem kattintasz a borítékra Katt az én pingumra és az adatlapján a mosolygó fejre
Gengsty írta:már én is akkor most megpróbálok máshogy összebarátkozni veled mert nem kattintasz a borítékra Katt az én pingumra és az adatlapján a mosolygó fejre
De ez nem ér, én rákattintottam már a borítékra El is tűnt azóta
1 / 5 oldal • 1, 2, 3, 4, 5
1 / 5 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.