Club Penguin :P
+6
Lóbolond
Gengsty
Bucs
LovasDori
Angyalpegazus
Sango
10 posters
4 / 5 oldal
4 / 5 oldal • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Club Penguin :P
megyek pazizni SSzia!
R.Dóri- Új tag
- Hozzászólások száma : 98
Registration date : 2007. Oct. 07.
én meg ma is meek Admi Babyhez 5-re meek matekra, fél 7-kor végzek és bringával meek, ami kb. 3 perc gyalog 5 perc alatt is értem már oda, pedig nincs közel XD bringával meg sztem 3 perc, ha a főúton áttok jutni és akkor kajáltatás meg viszek ápoló cuccokat és ha ott van Miki bá akkor csomó mindent kérdezek majd d evalszeg nem lezs ott...
Ah Kösz, már nem kell, megvan XD Ha keresgélni akarsz, keresgélj (jó szórakozás) Ha nem, katt ide, h megtudd hol van... XD
És hogy mi az:
- Spoiler:
- A Pet Shopban van a zsákoknál
És hogy mi az:
- Spoiler:
- Hajkefe
24-én mindenki nézzen fel a ClubPenguinra, akinek van pinguja Buli leeeesz A ClubPinguin 2 éves lesz De ez most csak egy egynapos ünnepség, szóval el ne felejtsétek
El nem felejteném ÉS hogy lesz a buli? 100, hogy minden szerver tömött lesz XD De tessék Molyoknak is ott lenni
megpróbálok feljönni....tök rég nem voltam a pingumnál és azt se tudom,h hol kell az ien pineket keresni eddig egy tenioszütőt találtam..XD
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
Registration date : 2007. Oct. 06.
Hát...mindig más XD Igazából azért érdemes felmenni, h meglássuk, h mi a buli XD Van, h csak feldíszítik a ClubPinguint, de van, h meglepetések is érnek XD
megpróbálok felkukkantani
polomandi- Fórumfüggő
hehe már nekem is van Csokee a neve, egy piros pufflellal sétálgat és narancssárga színű ha valaki megtalál szóljon am. rjuk már össze hogy ki pingvinének mi a neve, és beszéljünk meg egy találkát oks? és mindenki huzza majd a puffle-jét
Spirit- Új tag
- Hozzászólások száma : 52
Registration date : 2007. Oct. 14.
jah de mondjuk tudom változtatni a színemet de majd abban az időpontban narancssárga leszek
Spirit- Új tag
én mostanság neonzöld vagyok XD és van piros és kék puffle-m is, de van, h egyiküket sem sétáltatom Az enyém neve Maxiking
az enyémé meg Pamikah
és kék szinben közlekedek de nem tudok nagyon fent lenni és még nincs annyi pénzem sajna ,h pufflem legyen vagy mi az...mert csak reggelente 15 percet tudok játszani és néha ha nincs itthon a bátyám emrt ezen a gépen nem engedi :S
és kék szinben közlekedek de nem tudok nagyon fent lenni és még nincs annyi pénzem sajna ,h pufflem legyen vagy mi az...mert csak reggelente 15 percet tudok játszani és néha ha nincs itthon a bátyám emrt ezen a gépen nem engedi :S
polomandi- Fórumfüggő
FIGYELEM!!
ma 6 kor legyen fent aki tud a pingjuválam amerika zászló- és ice age szerverbe a kávéház emeletén ha ez a szerver fullos akkor ide irja le egy személy a sok közül ,h hol van és oda menjen mindenki
ma 6 kor legyen fent aki tud a pingjuválam amerika zászló- és ice age szerverbe a kávéház emeletén ha ez a szerver fullos akkor ide irja le egy személy a sok közül ,h hol van és oda menjen mindenki
polomandi- Fórumfüggő
Ehh, az általában nagyon tele van inkább vmi más, üresebb hely kéne...
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
mind1 jól elszórakoztunk 3man is
polomandi- Fórumfüggő
nyah? pingu?
Lóbolond- Tag
huhh én tegnap játszottam vmi olyan agyleszívó pizzakészítős játékkal ezen a pingu izén, hogy a végére asszittem, már hogy a pizza kiesik a monitoron
lol agyleszívós ki volt ma a szülinapi bulin??? nekem van sapekom, bibibíííí
Spirit- Új tag
Spirit írta:lol agyleszívós ki volt ma a szülinapi bulin??? nekem van sapekom, bibibíííí
Én voltam, nekem is van
nekem is vaaaaaaaaaaaaaaaaan
Lóbolond- Tag
nekem sincs
polomandi- Fórumfüggő
holnap lesz Halloween-es buli, majd onnan beszereztek valamit, tute hogy lesz ott is valami ajándék tali 6kor az angol zászlónál...aaaz Iceland-ban? a kávézó 2.emeletén a könyvtárban oks?
Spirit- Új tag
ma még lehetett szerezni sapekot holnap már nemhiszem, de majd meglátjuk
Spirit- Új tag
sajna én a haloween partyn se leszek ott
az angol mindig tele van, az utolsó zászló a legjobb ott kevesebben vannak
az angol mindig tele van, az utolsó zászló a legjobb ott kevesebben vannak
polomandi- Fórumfüggő
oh kár am. én mikor hazajöttem (csak 4órám volt ohyee ) felmentem pinguzni és mit ne mondjak jól megszenvedtem a halloween-es cukorgyűjtéssel először a kosarat se tudtam hogy hol van, úgy kérdeztem meg deee aztán simán mentek a dolgok, csak az utcsó bigyót nem nagyon találtam de azt már mindenki kérdezgette és elcsíptem egy választ szal nekem már sálacskám is van
Spirit- Új tag
Nekem minden könnyen ment kivéve az uccsót XD egy csomót kérdezgettem, de nem segítettek...azt a helyet is megnéztem, amit mondtak, de nem vártam eleget...de aztán meglett és van sálam meg új pinem is
de viszont nemtom mi az új pin ha csak nem asál..de nem hiszem..
Spirit- Új tag
nekem moly megkereste mégegyszer köcee és nekem is van sálam bee
polomandi- Fórumfüggő
polomandi írta:nekem moly megkereste mégegyszer köcee és nekem is van sálam bee
Szívesen ^^
A pin a medencénél a pók Ott megy föl alá az ablak előtt, csak oda kell menni hozzá
Szerintem könnyű volt a cuccok összegyűjtése, élveztem És tök jó a sál Remélem Karácsonykor is lesz valami meglepi XD
Még azelőtt is lesz Nem kell mindig olyan sokat várni A pókkal elszórakoztam egy ideig, míg rájöttem XD
jaj én legközelebb nem kérek Esztitől segítséget és az elrejtett meglepit egyedül keresem meg
polomandi- Fórumfüggő
FIGYELEM:
Club Penguin party lesz, szombaton este 7kor az utcsó zászló Antartica menübe mindenkit várunk szeretettel jah és a sled pálya alatt lévő házikó EMELETÉN találkozunk
Club Penguin party lesz, szombaton este 7kor az utcsó zászló Antartica menübe mindenkit várunk szeretettel jah és a sled pálya alatt lévő házikó EMELETÉN találkozunk
polomandi- Fórumfüggő
4 / 5 oldal • 1, 2, 3, 4, 5
4 / 5 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.