Jenny kölykei
+9
freedom
Üstökös
LovasDori
lovas Réka
Lóbolond
Bucs
Mony
polomandi
Gengsty
13 posters
1 / 3 oldal
1 / 3 oldal • 1, 2, 3
Jenny kölykei
Az eredeti honlapon már volt ez a téma...Jenny a kutyum bármelyik nap szülhet Még mindig nem jönnek...De majd itt leírom hogy fejlődnek és teszek fel sok képet
Re: Jenny kölykei
ej siessenek már bizti cukik lesznek
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
Registration date : 2007. Oct. 06.
az nem kifejezés jaj bujjanak már ki
polomandi- Fórumfüggő
jah XD Nyoooomd XD
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
Igen hajrá! Milyen fajta???
lovas Réka- Tag
- Hozzászólások száma : 391
belga juhász - németjuhász keverék, és asszem nincs még 1 éves
Lóbolond- Tag
Az anyja fajtatiszta belgajuhász, apja németjuhász keverék állítólag...a picik apukája meg németjuhászkeverék...és igen, Jennynek még van egy hónapja, h egy éves legyen amikor tüzelt, én állandóan néztem, óvtam, nehogy elmenjen, hoy kant találjon, de úúúgy utlom a tesóimat :@ Őket nem érdekelte, h belehalhat a szülésbe ilyen fiatalon :@ Ők csak azért se vigyáztak, h ne menjen utánuk a Jenny :@ Ha valami baj lesz a Jennyvel én két puszta kezemmel fojtom meg az öcséimet!!!
Azt hiszem ma szül a Jenny! Ebben nem vagyok biztos, de leírom, miből jöttem erre a következtétésre...
10 perce kimentem, h csinálok pár képet a Jennyről terhesen, meg a macsekokról... De gyorsan rájöttem, h ez egy képtelen ötlet... Túl gyorsan besötétedett, így nem láttam, mit vesz a fénképező, de azért rutinból sikerült rendesen beállítanom, de vakut kellett használni, amit elrontotta a képet. Utána szórakoztam a Cirmivel, felmászott a fejemre, onnan lehalásztam, utána dörgölőzött a lábamhoz, meg körülrohangált... Egyszer csak észrevettem, h Jenny olyat csinál, amit még soha!!! Akkor ment be a házába, amikor kint voltam az udvaron! Bent feküdt és nyöszörgött, és láttam a szeméből, h fájdalmai vannak... Gyorsan hoztam ki neki egy kis tejet, gondoltam jól fog esni neki, annyira szereti a tejet...először csak szagolgatta, picit ivott, és otthagyta, és visszament a házába!
10 perce kimentem, h csinálok pár képet a Jennyről terhesen, meg a macsekokról... De gyorsan rájöttem, h ez egy képtelen ötlet... Túl gyorsan besötétedett, így nem láttam, mit vesz a fénképező, de azért rutinból sikerült rendesen beállítanom, de vakut kellett használni, amit elrontotta a képet. Utána szórakoztam a Cirmivel, felmászott a fejemre, onnan lehalásztam, utána dörgölőzött a lábamhoz, meg körülrohangált... Egyszer csak észrevettem, h Jenny olyat csinál, amit még soha!!! Akkor ment be a házába, amikor kint voltam az udvaron! Bent feküdt és nyöszörgött, és láttam a szeméből, h fájdalmai vannak... Gyorsan hoztam ki neki egy kis tejet, gondoltam jól fog esni neki, annyira szereti a tejet...először csak szagolgatta, picit ivott, és otthagyta, és visszament a házába!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MEGSZÜLETTEK!!!! Reggel még partiztak egyet Jenny hasában, de mire hazajöttem minden pici csöppség ott nyüszögött a Jenny mellett Nem fogjátok elhinni mennyien vannak!!! 10-en!!! NEM ÍRTAM EL!!! TÍZEN!!! El tudjátok képzelni, mennyi kutyus az???? De mindegyikük él, és egészséges, kis gömbőcök Jenny is jól van...bár elég fáradtnak látszik, de ezt megértem...tíz kutyust megszülni, és ez az első szülése!!! És még ő is szinte kölyök!! Csináltam pár képet, de tényleg keveset, had legyenek Jennyvel Jenny meg kapott egy hatalmas adag konzerv kaját Hogy örült neki
URISTEN DE jóóóóó annyira jó, h jól van a Jennyke is 10?? :O WOW!!!!!!!!! :O
Lóbolond- Tag
népes a család és mien tündérkék lehetnek
polomandi- Fórumfüggő
Most esett le XD Ennyi kutyánk még sose volt XD Egyszerre 11 kutyánk van...huh XD húzós
nevezd el őket
eggyeske
ketteske
hármaska..
eggyeske
ketteske
hármaska..
polomandi- Fórumfüggő
majd csinizel még képeket ?:p
polomandi- Fórumfüggő
eh akkor joo
polomandi- Fórumfüggő
Ma az egyik fekete szukakölyök meghalt De Jenny nagyon rendes anyuka Esküszöm, anyának született Egész nap a picikkel fekszik a házban, csak 5 percre megy ki, míg befalja kajáját, és vissza...és tesóim látták, h egyik kiskutya nagyon nyüszögött, erre Jenny megfogta, és odatette a pocijához, h szphasson, erre elcsendesedett a pici, és evett
istenem de édik grat Jenny! ezt add át neki elpusztult? istenem....miért??? szegényke...
hát, mindegyik alomban van egy kisebb, fejletlenebb, sajnos nálunk is 2x volt már... az egyik 1 cm-vel volt nagyobb egy gyufásdoboznál!! 2 hétig élt, majd, amikor én vigyáztam rájuk éjjel, meg szoptattattam őket, láttam, h nem mozog, megfogtam, jéghideg volt alig evett vmit szegényke meg Bézsike életéért is küzdöttünk, a halál szélén volt, és ha anya nem lenne ennyire türelmes, már rég halott volna, és gyönyörű kiskutya lett sajnos a Myra vmilyen módon ráült, a tüdeje bevizesedett, nehezen vette a levegőt, enni is alig evett, de lassacskán felépült az első alomban is Pici Úr ilyen volt, csöppnyi kiskutyus, őt is fecskendővel kellett etetni... de felépült jah, és még egy bibi ahol a Myrát fedeztettük először, egy orosz mopsznál, eltitkolta a gazdája, h volt egy lábműtétje, mert eredetileg csámpás volt... és most az összes kutya lába csámpa... Mayóca is nagyon furán megy, óvatosan ül csak le, és úgy, h szétteszi a lábait, mert másként nem megy neki reméljük nem lesz ezután baja, mert meglehet
Lóbolond- Tag
Hát...ez a kiskutya egyáltalán nem volt pici! Apa mondta, h így kiterülve nagyobb volt a tenyerénél!!! És minden kutyi ekkora... Nem tudom mi történhetett vele...lehet, h nem volt elég étele, vagy betegen született...
nem azt mondtam, h pici, hanem, h gyenge... mindenhol van ilyen, és az első szülésnél gyakori... végülis 10 kiskutyát kihordani nem könnyű dolog, és a táplálékon is osztozni kell
Lóbolond- Tag
hát lehet h Jennynek nem maradt elég teje már neki szegényke...nyugodjon békében de mien már h 1-2 napot sem él és elpusztul? a rohadt életbe már...ez oan köcsögség...és sajnos elég soxor van ien hát ez a gazda elég kedves volt...,,eltitkolta"...csupán előre kellett volna szólnia h ,,bocs, csámpás volt a kutyám"...hülye tetü
Jha, mony igazad van! Nagyon aranyosak! Sok boldogságot nekik!
lovas Réka- Tag
- Hozzászólások száma : 391
jaja fejlődjenek szépen...legyenek játékosak, életerősek, de amint látom Jennynek nincs szüksége jókívánságokra
Azt hiszem van még egy, ami meg fog halni Nem kisebb, mint a többiek, de jóval soványabb, és sztem beteg Nem nyüszög, csak alszik, lélegzik, néha rugkapál egyet...Jenny meg mindig a feje alá teszi ezt a picit, gondolom, mert beteg, és hogy melegítse...
Még nem, de egy ilyen picivel nem sok mindent tud csinálni, és úgyis azt mondaná, h túl sokan vannak, és elaltatná De így, h nem mi döntöttük el, h melyikek nem élhetnek tovább, jobban érzem magam...így azok pusztulnak el, akik gyengék voltak, és talán több életben marad, mint amit mi hagytunk volna meg
1 / 3 oldal • 1, 2, 3
1 / 3 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.