Jenny kölykei
+9
freedom
Üstökös
LovasDori
lovas Réka
Lóbolond
Bucs
Mony
polomandi
Gengsty
13 posters
2 / 3 oldal
2 / 3 oldal • 1, 2, 3
Re: Jenny kölykei
hát végülis igen...de rossz nézni h így elpusztul 2 is reménykedünk...és majd elajándékozzátok őket? vgay mi?
Igen Majd ha nagyobbak lesznek keresünk gazdit, akinek meg nem találtunk az ismerősök közül, kivisszük a bolhapiacra Bolhás kölykei is, 10 perc alatt mind gazdára találtak, és még volt két ember, aki elvitte volna őket, de elfogyott a kuty XD
wow XD az a baj az ien piacokkal h nemtod a kölyök jó helyre kerül el..és ott ingyen adnátok?
Igen...pénzt nem kérhetünk, mert keverékek Egyébként általában megkérdezzük, h hova kerülnek, de tényleg sajna nem tudjuk, igazat mondanak-e...bár gyanús emberkéknek nem adjuk XD De ezért keresünk inkább először mi gazdákat, és utána jön a bolhapiac
jah azt úgy köll lassan meek készülődni wáááh már most fáj a hasam az izgatottságtól XD
köszi XD mesélek is...fél 2-re meek valszeg de még majd kiderül elöbb szeretnék menni, mert ugyebár ápolás nyergelés...
de jó neked jah, tök szar, amikor egy kiskutya elpusztul végülis sajnos vannak olyan tenyésztők is, akik csak a pénzt látják a mopszokban és minél több kutya legyen, ha elpusztul vmelyik is, nem tesz semmit... se egy kedves szó, se egy simi, dögönyözés... mi szerencsére mások vunk a tenyészkutyák egyben a kedvencek, és szinte már emberszámba vesszük őket, és ha egy is elpusztul (gondolni sem merek rá), akkor szörnyen rosszul érezzük magunkat
nah mindegy...
ST képeket!!
nah mindegy...
ST képeket!!
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
Registration date : 2007. Oct. 06.
8 se kevés...szegényke ahonnan mi az Inkát vettük ott is imádják a tenyészállatokat...nekem a kölykök közül egy több hónapos kis vörös shar-pei teccett...vak volt szegényke mert a bőre teljesen ránőtt a szemére de már több műtétet csináltak, ien felvarrásosat és van esélye a látásra...azót anemtom mi van vele...de úgy imádtam...játszottam vele, és vigyáztam rá, nehogy leessen a lépcsőről, vagy nekimenjen valaminek tündéri volt! de nem hozhattuk el pedig annyir ajátékos volt még úgyis h nem látott...
Istenem, szegényke amikor meghalt az a pici kutyus, akkor is elgondolkodtam, h szegényne ennyi jutott csak az életből pár hét szenvedés
Lóbolond- Tag
szegényyyyyy.........nekem a bátyám kutyája volt ien...pár hetesen (asszem 6) elcsapta egy kibaszott autó
juj nagyon édiiiiik XD
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
Haldoklik az egyik pici Kiesett a kutyaházból, és Jenny nem tette vissza... Mikor hazaért a tesóm visszatette, de addig szegény teljesen kihűlt...most ittbent melengetjük, meg etetjük...ha az éjjelt túléli, sztem megmarad Küldjetek neki erőt
figyelj meggyyyy....remélem oda ért XD
jaj nagyon remélem megmarad a pici
jaj nagyon remélem megmarad a pici
polomandi- Fórumfüggő
szegény pedig reggel is gondoltam rátok,h vajon túlélte-e
polomandi- Fórumfüggő
Jj szegényke! Hány van még?
lovas Réka- Tag
- Hozzászólások száma : 391
Szegény kutyuskák!
Üstökös- Hozzászólások száma : 2
Registration date : 2007. Oct. 21.
szegény kutyuska
freedom- Tag
- Hozzászólások száma : 266
Registration date : 2007. Oct. 09.
de még ott van 7 édi-bédi cunici-munci mókus tojás ( kiskutya )
polomandi- Fórumfüggő
Végigolvastam a témát! Juuj istenem de aranyosak! Mindjárt odamegyek és felfalom őket Igaz h macskapárti vok, és kutyából is a huskykat szeretem, de akkor is olyan kis pöpszliiik xD szegéyn elpusztult kutyák! Úgy sajnálom őket :'( De jó szerencsét a többi héthez
jaja annyira husiiik
és már kinyilt a szemük is egyem meg őket
és már kinyilt a szemük is egyem meg őket
polomandi- Fórumfüggő
Kis szőrpamacsok A legtöbb kutya ienkor a legszebb
polomandi- Fórumfüggő
ahha ilyenkor olyan egyenetlenül fejlődnek van olyan, amikor a fejük megnő, és a többi testrészük pici, így nem bírja el a bukisját, meg van, amikor a feje ugyanakkora marad, és a teste kezd el nőni, a fej meg pici marad de aztán 2-3 hónapos korra normális lesz, és viszik el őekt most egy sem lesz
Lóbolond- Tag
Elviszik mind csak Jennikeh marad?
polomandi- Fórumfüggő
Sajna Már kettőnek mg is van, ki lesz a gazdija Anya azt mondta, lehet, h ma este behozzuk őket vacsizni XD Bár sztem nem sikerül tálból etetni őket...még túl picik hozzá...de nekem mind1 XD
én a mi tenyészetünkre értettem XDpolomandi írta:Elviszik mind csak Jennikeh marad?
egyébént igen remélem még láthatom őket élőben
Lóbolond- Tag
jah,h te a tenyészetetekre értetted XD
Jaj én tuti nem látom őket..necces lenne XD de lelkileg ott vagyok és simizem őket
Jaj én tuti nem látom őket..necces lenne XD de lelkileg ott vagyok és simizem őket
polomandi- Fórumfüggő
2 / 3 oldal • 1, 2, 3
2 / 3 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.