Farsang XD
+12
R.Dóri
freedom
őrangyal
moka
Pici Csillagfény
LovasDori
polomandi
Mony
lovas Réka
Bucs
Gengsty
Lóbolond
16 posters
1 / 3 oldal
1 / 3 oldal • 1, 2, 3
Farsang XD
noh igen ki minek öltözött be?
Óvodában:
- narancs
- Hamupipőke
- százszorszép XD
Iskola:
- kék macska
- sérült
- őőőő
Csoportos:
4.o: fáraók:
én vok az, aki ott középen izeg-mozog ^^
5.o.: cowboyok és indiánok
ott galoppozok elől ^^
itt is, piros ingben ^^
6.o: kínai sárkány
7.o: öööö :S
8.o: görög istenek, tánc a Y.M.C.A.-re
Óvodában:
- narancs
- Hamupipőke
- százszorszép XD
Iskola:
- kék macska
- sérült
- őőőő
Csoportos:
4.o: fáraók:
én vok az, aki ott középen izeg-mozog ^^
5.o.: cowboyok és indiánok
ott galoppozok elől ^^
itt is, piros ingben ^^
6.o: kínai sárkány
7.o: öööö :S
8.o: görög istenek, tánc a Y.M.C.A.-re
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
Registration date : 2007. Oct. 06.
Re: Farsang XD
Hmmm...ovisból csak a majomjelmezre emléxem
Alsóban voltam tök/narancs...nem tudom már...de a te jelmezed volt előtte, meg voltam százszorszép...azt meg te kaptad XD Meeeeg...valami, amire nem emléxem...
Csoportosban voltam spenót (Pepeye-t játszottunk), meg rocker, aki a sztepptanárt üldözi , csuhás énekes, és klipp-ben szereplő emberke Másra nem emléxem, és nem tom vannak-e képeim, de ha lehet, inkább nem rakok fel
Alsóban voltam tök/narancs...nem tudom már...de a te jelmezed volt előtte, meg voltam százszorszép...azt meg te kaptad XD Meeeeg...valami, amire nem emléxem...
Csoportosban voltam spenót (Pepeye-t játszottunk), meg rocker, aki a sztepptanárt üldözi , csuhás énekes, és klipp-ben szereplő emberke Másra nem emléxem, és nem tom vannak-e képeim, de ha lehet, inkább nem rakok fel
Huhh, én tavaly voltam angyal
elmondom:
1: nemtom
2. asszem királynő
3. angyal
4. asszem lovász leszek Í:DDDDDDD
oviba tom h voltam Törpilla az 100 meg voltam a suliba oviba (anya tanár)
elmondom:
1: nemtom
2. asszem királynő
3. angyal
4. asszem lovász leszek Í:DDDDDDD
oviba tom h voltam Törpilla az 100 meg voltam a suliba oviba (anya tanár)
lovas Réka- Tag
- Hozzászólások száma : 391
hát én az oviba végig lepke voltam, de akkora szárnyakkal h megfordultam és fellöktem helyből 3 gyereket XD
a suliba voltam már hal, szőlő, meg minden tököm papagáj is...ezeket mind anyám találta ki aztán osztállyal voltunk fradisok...meg egyszer mik is? chajj az elöbb még tudtam XD mind1...előző évben a Step-upból táncoltunk...de ebben az évben semmi se leszek mert utálom a farsangokat
a suliba voltam már hal, szőlő, meg minden tököm papagáj is...ezeket mind anyám találta ki aztán osztállyal voltunk fradisok...meg egyszer mik is? chajj az elöbb még tudtam XD mind1...előző évben a Step-upból táncoltunk...de ebben az évben semmi se leszek mert utálom a farsangokat
én oviba végig hercegnő voltam minden évbe
aztán
suliba:
voltam..
tavaly axem túrórudi idén semmi, azelött a túrórudi elött Magdi néni a barátok köztből
meg BKV-s is voltam
meg nyusziika
aztán
suliba:
voltam..
tavaly axem túrórudi idén semmi, azelött a túrórudi elött Magdi néni a barátok köztből
meg BKV-s is voltam
meg nyusziika
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
Én oviba alig jártam XD asszem 2 hetet, de nagyon utáltam, úgyhogy nem is próbálkoztak vele a szüleim XD
A suliban alsóban voltam az egyik oszttársammal úgy, hogy ő volt a kígyóbűvölő, én meg a kígyó (elsők lettünk ), voltam cica, aranyhal, és még valami, de arra nem emlékszem, felsőben meg voltunk egyiptomiak, bölcsisek (na igen, szép látvány volt mindenki pelenkában XD XD ), meg... hhuh már nem is emlékszem...
A suliban alsóban voltam az egyik oszttársammal úgy, hogy ő volt a kígyóbűvölő, én meg a kígyó (elsők lettünk ), voltam cica, aranyhal, és még valami, de arra nem emlékszem, felsőben meg voltunk egyiptomiak, bölcsisek (na igen, szép látvány volt mindenki pelenkában XD XD ), meg... hhuh már nem is emlékszem...
LovasDori írta:Én oviba alig jártam XD asszem 2 hetet, de nagyon utáltam, úgyhogy nem is próbálkoztak vele a szüleim XD
Az ovi az kötelező nem???? Szigetszentmiklóson meg az ovibal szemben laktunk, és kiskoromban mindig oviba akartam menni, ezért beirattak anyáék Már három évesen XD Azt az ovit szerettem De ide költöztünk Zegre... Itt utáltam oviba járni...
mi nálunk 3 évesen kell járni oviba
Mi még nem adtunkelő... idén arra készülnek...
lovas Réka- Tag
Gengsty írta:LovasDori írta:Én oviba alig jártam XD asszem 2 hetet, de nagyon utáltam, úgyhogy nem is próbálkoztak vele a szüleim XD
Az ovi az kötelező nem???? Szigetszentmiklóson meg az ovibal szemben laktunk, és kiskoromban mindig oviba akartam menni, ezért beirattak anyáék Már három évesen XD Azt az ovit szerettem De ide költöztünk Zegre... Itt utáltam oviba járni...
Hát kötelező asszem, de mindent el lehet intézni ^^ Amúgy meg ha odabilincseltek volna, akkor sem maradok, szóval...
Várjál Dóri, ittvan a kulcs! Kiköpöm, jó?
lovas Réka- Tag
Mind1 írd meg őjra!
lovas Réka- Tag
Pici Csillagfény írta:én írtam ide egy üzit de nem küldte el
Huh! Mi történt? És hova lett az avid???
elméletileg lecseréltem, de msot épp robbanékony állapotba vok ("bnőm" miatt) Nah mendegy leírom
XD
engem a nagydorogi oviba úgy kelett betólni, de a györkönyibe nem ...
egyszer emléxem is hogy anyám tolt én fogtam az ajtót az ovonő húzott
uuui: kezdem megszokni ezt a mini pc-s egeret
XD
XD én 4 évig jártam oviba végülis szerettem, de aztán amikor nagycsoportos lettem, eltört a mécses, és egy csomót sírtam, mert nem volt kedvem ottmaradni anya nélkül XD de ott volt a szerelmem, szal XD
Lóbolond- Tag
Pici Csillagfény írta:elméletileg lecseréltem, de msot épp robbanékony állapotba vok ("bnőm" miatt) Nah mendegy leírom
XD
Toltak az oviba? huhu XD Én emléxem, kiskoromban délutáni pihenőkor altatót énekeltem magamnak
én meg mindig ,,hümmögtem" XD nemtom miért, és mindig meg kellett szakítani a mesét 1x aludtam életemben oviban amikor altattak egy bohóccal meg emléxem, h az egyik fiú otársamat annyira nevettettem, h bepisilt az ágyban
Lóbolond- Tag
lool én a dorogi oviba nem alúdtam XD mert nem utdtam alvás pfúúj lool mindig avval szórakoztam, hogy a függöny fodraihoz egy lovat és lovast képzeltem, és szén volt a csaj neve és a függöny bugyrain ugrattak át görkönyben szintén nem aludtam 1-szer talán looool ott meg állandóan pokemonoztam pl: pikachu gyere elő!
Gengsty írta:Pici Csillagfény írta:elméletileg lecseréltem, de msot épp robbanékony állapotba vok ("bnőm" miatt) Nah mendegy leírom
XD
Toltak az oviba? huhu XD Én emléxem, kiskoromban délutáni pihenőkor altatót énekeltem magamnak
Akkor nem volt dolguk veled az ovónéniknek XD "Lalalalala.... *ásítás* lala lala laaaa......."
Én nem aludtam az oviban, any atanár, mindig elvitt ! Kivéve párszor xD Mikor ottmaradtam Klári néni lányával felvittük a galériára a párnáskosarat meg az összes plüsst aztán azzal jétszottunk
lovas Réka- Tag
tök jó ez a jel.
Én:
oviban:
katica
katica
Jázmin
suli:
1 tavasztündér
2 indián
3 Csingiling
4 boszi bruhahahaaaaa
nagyjából így
Én:
oviban:
katica
katica
Jázmin
suli:
1 tavasztündér
2 indián
3 Csingiling
4 boszi bruhahahaaaaa
nagyjából így
moka- Új tag
- Hozzászólások száma : 85
Registration date : 2007. Oct. 11.
1 szer voltam oviban pincérnő
őrangyal- Új tag
- Hozzászólások száma : 48
Registration date : 2007. Oct. 08.
én csopostosba:
3.o dzsungellakók
4.o Hernyók
5.o Görög istenek
6.o táncoltunk /társastánc/ meg vadnyugati cowboyok voltunk
3.o dzsungellakók
4.o Hernyók
5.o Görög istenek
freedom- Tag
- Hozzászólások száma : 266
Registration date : 2007. Oct. 09.
ja az is lehettek volna
freedom- Tag
hát jah
egyéniben meg sok minden voltam már XD
egyéniben meg sok minden voltam már XD
freedom- Tag
én nem szeretem a farsangokat...elsőbe dínó lettem volna, de féltem kimenni, ezért végül mikro én következtem, nem mentem ki, hisztiztem aztán a következőt hívták XD
miért nem mertél kimenni?
R.Dóri- Új tag
- Hozzászólások száma : 98
Registration date : 2007. Oct. 07.
lámpaláz XD
Lóbolond- Tag
én oviban nem tudtam aludni és mindig azzal játszottam hogy forgolódtam mint ha gurulnék egyszer le is estem
R.Dóri- Új tag
én oviban voltam:
nap
kecske
többre nem emléxem
suliba:
leopárd
töbre nem emlékszem
nap
kecske
többre nem emléxem
suliba:
leopárd
töbre nem emlékszem
R.Dóri- Új tag
kecske? wáááá ez naon lol XD
igen, lmpalázas voltam és még az is vok mikor hastáncoltunk, azegyik lány, a barátnőm annyira parázott h elsírta magát mielőtt következtünk és végig ien komor arccal és vörös szemekkel táncolt pedig tök jól nézett ki és tudta a koerográfiát...
igen, lmpalázas voltam és még az is vok mikor hastáncoltunk, azegyik lány, a barátnőm annyira parázott h elsírta magát mielőtt következtünk és végig ien komor arccal és vörös szemekkel táncolt pedig tök jól nézett ki és tudta a koerográfiát...
AHA HA TALÁLOK TEGYEK KÉPET??
R.Dóri- Új tag
nem találok akkor még nem digitális volt hanem sima
R.Dóri- Új tag
mi is voltunk kawboyokfreedom írta:én csopostosba:
3.o dzsungellakók
4.o Hernyók
5.o Görög istenek
őrangyal- Új tag
- Hozzászólások száma : 48
Registration date : 2007. Oct. 08.
1 / 3 oldal • 1, 2, 3
1 / 3 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.