Farsang XD
+12
R.Dóri
freedom
őrangyal
moka
Pici Csillagfény
LovasDori
polomandi
Mony
lovas Réka
Bucs
Gengsty
Lóbolond
16 posters
2 / 3 oldal
2 / 3 oldal • 1, 2, 3
Re: Farsang XD
nekem semmim sincs
őrangyal- Új tag
- Hozzászólások száma : 48
Registration date : 2007. Oct. 08.
huhh hát mi annyi minden voltunk csoportosban lehet nem is toom már, de azt toom hogy az alsós osztályfőnökünkkel mi voltunk a "csodaosztály", szal mi voltunk a legjobb képességű osztály az egészu suliba, csomószor felléptünk, mostmeg a hülye kecske semmit sem csinál csak meeeeeeeek-mek-meeek nah írom mik voltunk...márha eszembe jut
1.oszt. - ördögök oh yee még szarvunk is volt
2.oszt. - a Shrekre táncoltunk asszem.. én voltam Hófehérke
3.oszt. - fiúk..kínai nagy sárkány, a csajszik, azaz mi meg a kis kínaiak
4.oszt. - a Valahol Európában című musical-ből adtunk elő egy zenés részt, a Vándorlást asszem meg aaa Mi leszel ha nagy leszel? -t, de ez qrva jóóó volt, többször is hívtak utána minket fellépni, ezt a "szerepet" imádtam, alsóban mondom csodaosztály voltunk (és nekem sincs egoooom..áh.. )
5.oszt. - indiánok..immár a kecske vezénylésével, non szar volt, egyetlen jó az volt benne hogy én a főbb szereplők körébe tartoztam és nem kellett igazi indián zenére beszökdécselnem a többiekkel a színpadra merthogy én már bennt voltam bibíí
6.oszt. - Megafrászosak.. blöee megvolt a zsűri és felléptek a hupikék törpikék meg a nemtomki még..én mentős voltam
7.oszt. - Divatbemutató, a fiúk lányok, a lányok fiúk voltak, de iszonyat szar volt.. én pilóta voltam de az egyik fiú beöltözött csinibabának, és tűsarkúban, miniszoknyában, asszem necharisnyában, szőke parókában kisminkelve vonult végig az egész iskola előtt és ÖNSZÁNTÁBÓL!!!! Ő AKART AZ LENNI!!
nah eddig ennyi voltunk, a 8.majd most lesz
1.oszt. - ördögök oh yee még szarvunk is volt
2.oszt. - a Shrekre táncoltunk asszem.. én voltam Hófehérke
3.oszt. - fiúk..kínai nagy sárkány, a csajszik, azaz mi meg a kis kínaiak
4.oszt. - a Valahol Európában című musical-ből adtunk elő egy zenés részt, a Vándorlást asszem meg aaa Mi leszel ha nagy leszel? -t, de ez qrva jóóó volt, többször is hívtak utána minket fellépni, ezt a "szerepet" imádtam, alsóban mondom csodaosztály voltunk (és nekem sincs egoooom..áh.. )
5.oszt. - indiánok..immár a kecske vezénylésével, non szar volt, egyetlen jó az volt benne hogy én a főbb szereplők körébe tartoztam és nem kellett igazi indián zenére beszökdécselnem a többiekkel a színpadra merthogy én már bennt voltam bibíí
6.oszt. - Megafrászosak.. blöee megvolt a zsűri és felléptek a hupikék törpikék meg a nemtomki még..én mentős voltam
7.oszt. - Divatbemutató, a fiúk lányok, a lányok fiúk voltak, de iszonyat szar volt.. én pilóta voltam de az egyik fiú beöltözött csinibabának, és tűsarkúban, miniszoknyában, asszem necharisnyában, szőke parókában kisminkelve vonult végig az egész iskola előtt és ÖNSZÁNTÁBÓL!!!! Ő AKART AZ LENNI!!
nah eddig ennyi voltunk, a 8.majd most lesz
Spirit- Új tag
- Hozzászólások száma : 52
Registration date : 2007. Oct. 14.
azt észrevettem h te imádod a smileyeket XD a régi fórumon is a hsz-jeid háromnegyedét smileyek tették ki
jaja msn-en haverom kérdezte is hogy nem kopott-e még el a : D billentyűm
Spirit- Új tag
nem... MÉG
Spirit- Új tag
több, mint valószínű
Spirit- Új tag
hát, amennyit én írni szoktam, valószínű hogy azok is elég hamar elkopnak
Spirit- Új tag
Most, hogy mondod XD Ránéztem a billentyűzetemre, és megállapítottam, h nagyon jó minőség, mert nem kopik De nálam inkádd az XD billentyűk kopnának XD
enyém nem kopik még de majd fog
freedom- Tag
- Hozzászólások száma : 266
Registration date : 2007. Oct. 09.
hehe xD Én arra emléxem, h másodikban vagy elsőben krokodil voltam, aztán aszem voltam betörő is asszem, meg lovag, 5.be divatbemutató volt, olyan egyedi módon xD 6.ban péntek délutána fejfájás (szombat esti láz paródia)
(én vagyok a lila, hülyén öltözött csajsze a szélén, én voltam az ízlésficamos zsűri xD)
(én vagyok a lila, hülyén öltözött csajsze a szélén, én voltam az ízlésficamos zsűri xD)
Jah nekem sem kopik a billenytűm nekem a P és az XD billenytűm meg a Shift is kophatna...
lovas Réka- Tag
- Hozzászólások száma : 391
Registration date : 2007. Oct. 06.
XD nekem nem kopik XD habár a régebbi sok ss-ozástól az : A W D S X E billenytűk kophattak volna
nekem az XD mindenhova azt nyomatom XD
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
nekem kopik pedig új
ami lekopot: M
ami félig lekopott: N, É, V, D , SHIFT
amiből alig látszik: Á
ami megindult kopni: X, C, B, G, K
úgyhogy megvagyok
ami lekopot: M
ami félig lekopott: N, É, V, D , SHIFT
amiből alig látszik: Á
ami megindult kopni: X, C, B, G, K
úgyhogy megvagyok
polomandi írta:nekem az XD mindenhova azt nyomatom XD
Mint múltkor MSNen? A pillanatragasztó és az X-be ragadt szemek, ugyee? És én csak csöndben hallgattam Illetve olvastam
Gengsty írta:Te beszélsz? XD Te is X-be pillanatragasztóztad szemed!
Tudom, de én legalább nem turkálok az orromban *Jaj majd lebuktam volna Rádin*
hogy jön ide az orrban túrkálás? én XD szeműsködök, Szti pedig minden egyszeműsködik XD
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
heh Rádin szoktak érdekes dolgok történni,ugye Eszti a mű kukid
Nekem:
Lekopott: á,a
kopásban van: s,d,e,x,
Nekem:
Lekopott: á,a
kopásban van: s,d,e,x,
polomandi- Fórumfüggő
Nekem vadi új a billzetem XD azaz 2006 karácsonyán lépett működésbe, azóta nincs vele gond, nem is kopik csak néhány betűnél egy kicsit koszos XD
Lóbolond- Tag
Nekem is vadonás új xDDDD lol. ahhoz képest, hogy fél éves sincsen, elég nyomorék Tescú gazdaságos xD
nekem se nagyon kopoik csak ez a pár gomb azt kész XD
polomandi- Fórumfüggő
ja XD a régi típusú kattogós billzetek nálunk is gyarsan koptak és alkoholos filccel írtuk vissza XD De ez jó minőségű (Lóbolond: krémes XD ) billzet, és nem kpik, de szinte az összes billentyűnek szépen kicsiszolódott a teteje
Jólvanna de olyan krémes hangja van XD emléxel, amikor hálózaton Age of-oztunk? XD a másik szobából hallottam, ahogyan pötyögtetsz azon a kattogóson XD
Lóbolond- Tag
jhaaj, ezt nem lehet elmagyarázni XD nem olyan kemény, csattogós, hanem finom, lágy hangja van, mintha egy krémben tapicskolnál XD
Lóbolond- Tag
Biztos ST bekente őket vmi finom krémmel baba popsi krém
polomandi- Fórumfüggő
mi alsóban tesómmal mindig megnyertük, mert tesómmal összeálltunk és az egyénikhez tartoztunk még De nem emlékszem már, mik voltunk Aztán ötödikben vmi méhecskés vmi, hatodikban legelő hősei-lányok tehenek, fiúk fejőasszonyok, hetedikben sakktábla, nyolcadikban hangyaboly Mindet megnyerük Vannak képek is... ugyanúgy kell berakni, mint a másik fórumon?
Ahha, csak itt a menüsorban (az üziíró kis rublika felett) előlről a 10.-re katt, majd illeszd be a URL címet, majd megint katt arra
Lóbolond- Tag
2 / 3 oldal • 1, 2, 3
2 / 3 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.