A szerkesztők
+9
Gengsty
Sango
Lóbolond
Bucs
LovasDori
Angyalpegazus
Mony
polomandi
Admin
13 posters
Ponyclub tagok :: PonyClub :: PonyClub
1 / 7 oldal
1 / 7 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: A szerkesztők
Sztem joofejek ( fölleg az a polomandi vagy ki...ő nem egos stb.. )
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
Registration date : 2007. Oct. 06.
jaja XD az igazi szerkek. aranyosak csak keveset szerkiztek a fórumon mi persze nem ienek leszünk XD
igen mi gondoskodunk majd mindenről de azé nekik meg más dolguk van ezért nem szabad őket "leszidni vagy vmi"
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
igen igen XD de néha nem árt rendet rakni de itt egy adminnal és egy tucat modival nem lesz gond
hmmm hát Anikónak elkéne egy szemüveg, de amúgy semmi kifogásom ellenük. Amúgy itt kik a modik?
szivi nyugi, de azért nem az lesz h van 5 modi oszt csá mint a régin hanem normán lesz majd úgy 7-8 és valamelyik szinte mindig itt lesz és nem lesz káosz
én majd úgy párhuzamban leszek itt is meg a másikon is, bár lehet írni ide fogok inkább, mert ha onnan elmegy minden értelmes ember, meg moly akkor csak úgyis sok zagyvaság lesz ott, úgyhogy csak moderátorkodni járok majd föl lehet. Ez a fórum sokkal jobban tetszik per pillanat, de azért az eredeti is a szívem csücskének a fele.
Amúgy remélem itt nem találnak meg minket ezek a sunyisanyi meg pillecuki féle rémek, jó lenne, ha ez a fórum "vitaszűz" maradna.
Amúgy remélem itt nem találnak meg minket ezek a sunyisanyi meg pillecuki féle rémek, jó lenne, ha ez a fórum "vitaszűz" maradna.
Mony írta:azok le lesznek tiltva vagy törölve oszt kész itt végre ÉN döntök XD
Kemény kézzel fogod majd vezetni ezt a fórumot, tudjuk mi Lesz itt nagy rend
Háát, sztem a szerkesztők ősbunkók Nemááám A legjobb fejek a világon!
Jéé egy csomó tök jó smiley van XD Tök jóóóó Mint a régi szép időkben Csak még hozzá kell szoknom
Jéé egy csomó tök jó smiley van XD Tök jóóóó Mint a régi szép időkben Csak még hozzá kell szoknom
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
Lóbolond írta:Háát, sztem a szerkesztők ősbunkók Nemááám A legjobb fejek a világon!
Én nem voltam a régi szép időkben velet azon a bizonyos fórumon, csak a PC-seken, szóval nekem ez a sok szmájli nagyon új (és persze nagyon szuper )
Mony, egyébként mindenki csinálhat új témát, vagy csak a mi, a modik? Mert tudod ne az legyen, mint a régin, hogy lesz kb 600ezer féle, és a törölgetés legyen állandóan...
hát ez tényleg megfontolandó
amúgy nem akartok eseleg egy könyvek nevezetű főtémát csinálni?
amúgy nem akartok eseleg egy könyvek nevezetű főtémát csinálni?
Ez a fórum azért jó, mert olyanok a vezetői, akik foglalkoznak vele Végre a mi ízlésünk Remélem nem jut olyan sorsra, mint a régi, azaz remélem most a szexreklámok elkerülnek minket...
Húú, olyanok is voltak?
Igen, az is biztos, hogy ez sokkal jobb lesz, mint a PC fórum
Igen, az is biztos, hogy ez sokkal jobb lesz, mint a PC fórum
Igen AZ eredeti első PC is amiatt költözött, és mi első saját fórumunkról is azért költöztünk az eredetire hozzátok
Hmmm Dóri én még abba a fórumba is meghívtalak csak mondtad, h nincs időd rá XD
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
1 / 7 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Ponyclub tagok :: PonyClub :: PonyClub
1 / 7 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.