A szerkesztők
+9
Gengsty
Sango
Lóbolond
Bucs
LovasDori
Angyalpegazus
Mony
polomandi
Admin
13 posters
Ponyclub tagok :: PonyClub :: PonyClub
2 / 7 oldal
2 / 7 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: A szerkesztők
Lóbolond írta:Hmmm Dóri én még abba a fórumba is meghívtalak csak mondtad, h nincs időd rá XD
Komolyan? Te jó ég, erre nem emlékszem XD Hügy lehettem ennyire #&@fgv& (ide gondolj amit akarsz )
Bucs írta:jééé...kár hogy a modik csak itt tudnak tevékenykedni
NA NA, nem gondolni rosszra
hát az jó ötlet, de nem kell sürgetni, még úgyse lenne semmi munkánk. Majd ha már rendesen beindult a fórum (bár első nap közel 1000 üzi se kutya azért)
Angyalpegazus írta:hát az jó ötlet, de nem kell sürgetni, még úgyse lenne semmi munkánk. Majd ha már rendesen beindult a fórum (bár első nap közel 1000 üzi se kutya azért)
Nem bizony De lesz itt hangulat Mindenki, aki megérdemli, ideszippantjuk a másik fórumról
Én majd szívesen elválalom a számítógépes témát
De igen, az biztos, hogy itt aztán lesz hangulat, és a fórumot is a saját ízlésünk szerint alakíthatjuk ^^ Jeee
De igen, az biztos, hogy itt aztán lesz hangulat, és a fórumot is a saját ízlésünk szerint alakíthatjuk ^^ Jeee
én a dumcsizósat szeretném!! lécciii!! (ha lesz egyáltalán ilyen felosztás, de ha nem lesz én azzal is tökéletesen egyetértek, úccse lesznek itt szerintem nagy balhék)
Mony, sztem itt valami gubanc van...szívesen tennék valami a magyarosítás érdekében, de nekem csak azt a rangot adtad, h admin vagyok, de admin jogokat nem kaptam
hát akkor nemtom :/ most azt is nézem h a modik csak egy helyen mozoghatnak, de nemtom h kell másik helyre rakni őket :/
ehh joo reggelt!
Mony: egy vmi idegesített csak ez a : majd azt én eldöntöm...most az lesz ,hogy fölényeskedsz és te vagy a király mert akkor asziszem megyek a másikra vissza mert a fölényeskedést nem birom...
Mony: egy vmi idegesített csak ez a : majd azt én eldöntöm...most az lesz ,hogy fölényeskedsz és te vagy a király mert akkor asziszem megyek a másikra vissza mert a fölényeskedést nem birom...
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
Registration date : 2007. Oct. 06.
nem fölényeskedek csupán mondom h ez így jobb lesz mert én nem 2 hónaponta járok fel h töröljek 2 témát és kinevezzek 1 modit...meg azt mondtam h tökre jó érzés h én indíthattam...de ha nem teccik delőlem visszamehetsz mert nem kötelező átjönni ide
én csak megkérdeztem ,hogy most ez fölényeskedésnek szánod,hogy most te vagy a gizda és majd te tudod mi a joo mi meg megse mukkanjunk vagy csak hülyültél...
polomandi- Fórumfüggő
hát én csak mondtam h ha én csinálom (nem pedig ien Anikó félék akik félévente feljönnek fél percre) akkor az úgy eleve jobb lesz + még a ,,csírák" nélkül is...szal dupla jó olyan dolgunk lesz XD
én erre értettem...mert tett egy célzást,hogy szte és te meg ezt válaszoltad...Mony írta:majd én ezt eldöntöm
polomandi- Fórumfüggő
hát Bucs írta h még 1 belefér de több ne és arra írtam...sztam egyenlőre elég az az 5-6 modi ami van...télleg, mondj két helyet ahol modi szeretnél lenni!
Ah Szupi XD Látom rendeződik a fórum Lécci vagy vedd el az admi rangomat, vagy adj hozzá jogot is valahogy Mind1 melyk, csak engem zavar a különbség XD
eh oan cupiii ez a fórum
polomandi- Fórumfüggő
ha nem jutott volna esenbe ,hogy kell egy másik fórum...
polomandi- Fórumfüggő
De ha én nem csináltam vna egy másik fórumot magunknak akkor nem lenne se Moly család, se együtt tábor Bleee XD
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
ha nem lenne PonyClub, te nem csináltál volna másik fórumot, nem lenne Moly család, nem lenne tábor, és nem lenne ez a fórum XD
nem lett volna táboorr ááá akkor nem láttam volna meg Nenot üres lkenne az életem... S.O.S.!!
polomandi- Fórumfüggő
nem mert ismerem Rádit és azt a sok szép lovat ott és megismertem a világ legjobb barátait
és láttam elleni két kancát nem minden napi dolog
és láttam elleni két kancát nem minden napi dolog
polomandi- Fórumfüggő
Jaja És ez így van jóól
Lóbolond- Tag
Kabóka? MesélJ!
Lóbolond- Tag
Jaa XD Aszittem ez egy ló XD
Lóbolond- Tag
Lóbolond írta:Jaja És ez így van jóól
hát igen , mien joo is volt a tábor
polomandi- Fórumfüggő
Jaja És jövőre is lesz, Mollyal!
Lóbolond- Tag
huu én már a legfontosabbakat meg is terveztem
polomandi- Fórumfüggő
Én iiiiis olyan jóó lesz végre élőben találkozni Remélem mentesek leszünk az Igor-féléktől XD
Lóbolond- Tag
én szeretném ha igor lenne megitn piszkálhatnám áá oan joo volt csesztetni :lool!:
és a trágya kupa ?
nah Kinga te hogy tervezted kb. meg ?
és a trágya kupa ?
nah Kinga te hogy tervezted kb. meg ?
polomandi- Fórumfüggő
Igor?? Már csak az kéne!!! 2 évig elég volt belőle, addig se tudtam fölmenni a Ménes Dombra normálisan!!! Mást is tudsz cseszegetni... Ha igor jön mégegyszer, én másik turnusba megyek, az 100!!
Lóbolond- Tag
2 / 7 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Ponyclub tagok :: PonyClub :: PonyClub
2 / 7 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.