A szerkesztők
+9
Gengsty
Sango
Lóbolond
Bucs
LovasDori
Angyalpegazus
Mony
polomandi
Admin
13 posters
Ponyclub tagok :: PonyClub :: PonyClub
6 / 7 oldal
6 / 7 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: A szerkesztők
coopert mi is szoktunk futni egy évben 2-őt
freedom- Tag
- Hozzászólások száma : 266
Registration date : 2007. Oct. 09.
én majd gimibe félek a tesitől mert mi viszonylag laza tesiket csinizünk de már attól kivagyunk szal mi lesz gimibe...
jah akkor...de 26-a nem szombat hanem péntek és azért legyen az mert akkor kezdődik a szünet és addigra a lovak már a forrásnál lesznek és majd tudunk lovagolni
Bucs írta:akkor kapod?
aham de leeht h később mer tnme tudunk bemeni érte vaaagggy holnap az meg jobb lenen
polomandi írta:Sztem joofejek ( fölleg az a polomandi vagy ki...ő nem egos stb.. )
de nem ám
őrangyal- Új tag
- Hozzászólások száma : 48
Registration date : 2007. Oct. 08.
nálunk addig futtat a tanár ,míg nem jvítunk v nem látja rajtunk azt h igyekszünkfreedom írta:coopert mi is szoktunk futni egy évben 2-őt
szar
őrangyal- Új tag
- Hozzászólások száma : 48
Registration date : 2007. Oct. 08.
én a holnapi föci miatt aggódok de happy vok mert ma volt utoljára matek előkészítőm és holnap lesz utoljára a magyar előkészítőm XD
Pici Csillagfény írta:nekem csak egy fincsi matek dogám éesz XD
nekem az ilyenek megfexik a gyomromat XD Szóval nem olyan fincsik XD Nekem magyar és franciadogám lesz :S
pff, azt én is rühelltem XD rühellek kosarazni is... egyszer elrángattak meccsre, mondom mit érek én, úgyse passzoltok, aztán mégse a versenyvezető leszólt, h vagy játszok, vagy nézelődök, mint hülye a moziban mondom ezt még visszakapod (az ellenfél edzője vt, tök köcsög volt, mert amikor az ellenfél hibázott, sosem adta meg, de amikor mi, akkor persze mindig ) aztán dobtam 5 kosarat, így 20:10-en vmennyi lett, de végülis a dobásaimmal megnyertük tök boldog voltam de akkor sem kosarazok többet XDMony írta:hát mi már jáccunk csak sok a béna ezért elkezdtünk tanulgatni h h kell pattogtatni agyszint
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
Registration date : 2007. Oct. 06.
az én almás képem mutatja nekte? mer tnekem nem és tök izé mán h ilyen képfeltöltös regizést kér
attol párszor lefagytam ma...
jaj őszi szünet ááh de joo lesz Bucsii mgé megkell beszélnünk egy csomó dolgot és áhh
jaj őszi szünet ááh de joo lesz Bucsii mgé megkell beszélnünk egy csomó dolgot és áhh
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
sajna még csak egy kobakom van de szülinapomra kapok lvoagló nacit és lábszárvédőt
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
6 / 7 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Ponyclub tagok :: PonyClub :: PonyClub
6 / 7 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.