Moly család!
+15
Pici Csillagfény
tunderlovas
R.Dóri
freedom
moka
Gengsty
Sango
Lóbolond
Angyalpegazus
LovasDori
lovas Réka
Bucs
Mony
polomandi
Admin
19 posters
4 / 25 oldal
4 / 25 oldal • 1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 25
Re: Moly család!
Gengsty írta:ÁÁÁÁ - mi ez a kéksééééég????
Mindegy - én ezt először nyúlnak néztem
Szia Gengstyyy
Jaj most esik le XD NEONZÖÖÖÖLD XD Jeee
Bucs írta:ez nem jóóó vissza zöldet itt minden francia mge értelmet ...zöldet
Eggyetértek ZŐŐŐŐDEEEEET! Ja, itt is ki akartam javítani egyik hozzászóláson és várnom kellett pár mp-t, mert nem engedte az időkorlát miatt :S De itt csak 5-6 mp
akár ki is nyukált bele rakja vissza neon zöldre!
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
Registration date : 2007. Oct. 06.
ez tetszik ez a rózsaszín-kék összeállítás, de az előbbi fullpink horrorisztikus volt.
Jáááj XD én mindiiiig lemaradoook XD NYUGIIII lassabban XD még levegőt se vettem, de ti már egy oldalt teleírtok XD szal én most pici piskótadarabkákat eszek nutellával
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
a legjobb a neon zöld:D az oan molys XD nah én is megyeks
sziasztok
legyen Neon zöld álmotok
álmodjatok velem jobbat egyébként se álmodhattok
jóéjt..
*ezzel beveti magát az ágyba...akarom mondani az ágy mellé szájába bele esett a málnás üveg majd legközlebb gondolta és kiszedte az üveget a szájából :lol!
sziasztok
legyen Neon zöld álmotok
jóéjt..
*ezzel beveti magát az ágyba...akarom mondani az ágy mellé szájába bele esett a málnás üveg majd legközlebb gondolta és kiszedte az üveget a szájából :lol!
polomandi- Fórumfüggő
Wow de jó, hogy én nem frissítek másodpercenként Nem látnék olyan szörnyűségeket, mint pl rózsaszííín kékkel
Asszem maradjunk a zöldnél :/ a pirosasnál már nem láttam, melyik témát nem olvastam
polomandi írta:a legjobb a neon zöld:D az oan molys XD nah én is megyeks
sziasztok
legyen Neon zöld álmotok
jóéjt..
Helooo jó éjt alduj jól álmodja pacikkal meg Nenoval meg velünk természetesen csakis
De jó az avid ST :O Hol csináltad és mikor?? :O Én miért nem vok se admin, se modiiii??
Lóbolond- Tag
Jóéjt Nah, Lóbolond, hogy haladsz az aviddal? Huh Most veszem észre, milyen eredeti ötlet ez az online sávocska a fórumosoknál
Lóbolond írta:De jó az avid ST :O Hol csináltad és mikor?? :O Én miért nem vok se admin, se modiiii??
Miszitkus T olyan misztikusan 2 perc alatt összedobta nekem Egyébként leszel, csak elment Mony :S De azért megpróbállak varázsolni
ESZTI!!! Kérdeztem vmit :/ Áhh, itt teljes káosz, azt se tudom ki kinek írt, mikor, hogyan, miért, el se kattintok, már 1 oldal teleírva :/ Pff... nem lesz ez így jó :/ Ha így folytatódik megyek vissza :/
Lóbolond- Tag
Fuh, nagyon kell hozzászokni ehhez a fórmuhoz... De tök lóó Majdnem pontosan egy éve is így váltottunk, emlékeztek? Régi PC fórum, új... Ja, meg persze a ti régi fórumotok
*LD kicsit még elveszik, de a hangok alapján tájékozódik a sok szobában *
*LD kicsit még elveszik, de a hangok alapján tájékozódik a sok szobában *
Nyugi Kinga, ez csak a kezdeti forgalom Majd később gondolom lassulnak az események egy csöppet
Lóbolond írta:ESZTI!!! Kérdeztem vmit Áhh, itt teljes káosz, azt se tudom ki kinek írt, mikor, hogyan, miért, el se kattintok, már 1 oldal teleírva Pff... nem lesz ez így jó Ha így folytatódik megyek vissza
Ja, mit kérdeztél? Mert az avis kérdésre válaszoltam - Mony dobta össze 5 perc alatt
Háhááá Új avim van XD VÁÁÁ! Láttátok az Avatar galériát???
SZUPER!!
SZUPER!!
Lóbolond- Tag
Uhh - láttam, h van, de nem néztem meg, de akkor megkukkantom majd Nem látom az avid, mert leblokkolt a gépem, és megállt a betöltés, de ha elküldöm ezt az üzit, remélhetőleg rendbejön
Lóbolond írta:Háhááá Új avim van XD VÁÁÁ! Láttátok az Avatar galériát???
SZUPER!!
WOW Ezt a képet úgy szeretem Nagyon szép, jó ideig ez volt a hátterem
úhhh állatkirály!!! főleg a gyűrük urásak, nah majd ha megunom ezt az vim, akkor lehet kirakok majd vmilyet onnan.
ÉS még Anime/mangás is vanAngyalpegazus írta:úhhh állatkirály!!! főleg a gyűrük urásak, nah majd ha megunom ezt az vim, akkor lehet kirakok majd vmilyet onnan.
Lóbolond- Tag
aha azok is naon jók, most nézegetem őket. nekem az autósak is tetszenek meg a science fiction-ösök (alias sci-fisek XD )Lóbolond írta:ÉS még Anime/mangás is vanAngyalpegazus írta:úhhh állatkirály!!! főleg a gyűrük urásak, nah majd ha megunom ezt az vim, akkor lehet kirakok majd vmilyet onnan.
Na jó, én mentem, mindenkinek jó éjt, aludjatok jól, álmodjatok pacikkal, és további jó hétvégét
*LD végre elszakad az új fórumtól, és repül, repül, egyenesen rá a macskára, aki az ágyán alszik, és lepattan róla, és az ágy mellett landol *
Páááá
*LD végre elszakad az új fórumtól, és repül, repül, egyenesen rá a macskára, aki az ágyán alszik, és lepattan róla, és az ágy mellett landol *
Páááá
Sziasztok
Mony: akkor hány admin lesz mert vmit beszéltünk ...( telefonon,hogy 3nál több sztem ne legyen , vagy nekem 8 sőt 9 csak tudod beszéltünk róla...)
én megelékszem a modival is bár csábító az adminság de a joo öreg Pamacs megeléxik ezzel is... XD joo kedvem van sorry
Mony: akkor hány admin lesz mert vmit beszéltünk ...( telefonon,hogy 3nál több sztem ne legyen , vagy nekem 8 sőt 9 csak tudod beszéltünk róla...)
én megelékszem a modival is bár csábító az adminság de a joo öreg Pamacs megeléxik ezzel is... XD joo kedvem van sorry
polomandi- Fórumfüggő
hát admin lesz később talán 10 is ha beindul a fórum igazán de ST-vel beszéltem és az az adminság nem oan adminság...
ej no adjá nekem is abbol a pálinkábol
polomandi- Fórumfüggő
szilást * kivesz a szárnytartójából egy üveget meghuzza és még az anternája is férre áll oan erős.. *
polomandi- Fórumfüggő
LOL *meghúzza a saját üvegét, és mivel ez már kb. a 2. üveg, beleesik a vízicsikótenyészet közepébe..*
4 / 25 oldal • 1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 25
4 / 25 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.