Moly család!
+15
Pici Csillagfény
tunderlovas
R.Dóri
freedom
moka
Gengsty
Sango
Lóbolond
Angyalpegazus
LovasDori
lovas Réka
Bucs
Mony
polomandi
Admin
19 posters
3 / 25 oldal
3 / 25 oldal • 1, 2, 3, 4 ... 14 ... 25
Re: Moly család!
NEE CSAK TAPSOTT NE MERT ELFOG A RÖHÖGŐ GÖRCS XD
jájj Sango végre itt vagy és Kingu is itt van dájoww
jájj Sango végre itt vagy és Kingu is itt van dájoww
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
Registration date : 2007. Oct. 06.
Bucs írta:akkor jó
már kezdtem aggódni
nem gondoltam hogy ennyire hiányozni fogok O.o:P
polomandi írta:eh Köszi ,hogy szolsz Molyii de addig joo mig ők nem tudják
nah vki verje már őket bilincsbe szatírkodnak és elakarnak minket üldözni de ha leveszem a blyhos papucsom elmegy innen mindenki , csak St nem mert ő nyalogatni fogjaa lábam szereti az inyenc és külföldi dolgokat
Leveszed a papucsod, és a szagtól mindenki kidőőől Na jó neeem
Mony írta:ez a smiley kinyújta a nyelvét vagy nyitja a száját?
sztem kinyújtja mert : P
Moly megne próbáld * megigazgatja papucsát majd elbújik Kinguci mögött és egy puszikád ad neki *
polomandi- Fórumfüggő
Én ideköltözök, de néha megyek nyaralni a régi fórumra is Tudjátok mire emlékeztet ez? Az első lázadófórumra, amit Kinga alapított, mert megváltoztatták a PC fórumát És ott alakult a Moly család...most meg elszippantjuk a jófejeket a másik fórumról, és csak testük marad ott XD
polomandi írta:Moly megne próbáld * megigazgatja papucsát majd elbújik Kinguci mögött és egy puszikád ad neki *
Áhh, ÉÉÉN? MÍÍÍTTTT?
Huh, amúgy ezekkel a számjlikkal lesz szerintem eltelítve a fórum decemberben
eh lázadó forum ez cuki hát igen a Moly család rendithetetlen
polomandi- Fórumfüggő
megne próbáld elvenni a szép pihi puhis papucsomatLovasDori írta:polomandi írta:Moly megne próbáld * megigazgatja papucsát majd elbújik Kinguci mögött és egy puszikád ad neki *
Áhh, ÉÉÉN? MÍÍÍTTTT?
polomandi- Fórumfüggő
Mondom, ÉÉÉNNNN SOHHAAAAApolomandi írta:megne próbáld elvenni a szép pihi puhis papucsomatLovasDori írta:polomandi írta:Moly megne próbáld * megigazgatja papucsát majd elbújik Kinguci mögött és egy puszikád ad neki *
Áhh, ÉÉÉN? MÍÍÍTTTT?
Váháháháháh
- sztem ő elmegy Haloweenenek XD Igaz bohós akar lenni, de olyan ijesztő - égnák áll tőle a hajam
LovasDori írta:Mondom, ÉÉÉNNNN SOHHAAAAApolomandi írta:megne próbáld elvenni a szép pihi puhis papucsomatLovasDori írta:polomandi írta:Moly megne próbáld * megigazgatja papucsát majd elbújik Kinguci mögött és egy puszikád ad neki *
Áhh, ÉÉÉN? MÍÍÍTTTT?
Váháháháháh
aha-aha persze te soha..* oda lopakodik Molyihoz és meghuzza a szárnyát majd elszalad ...*
polomandi- Fórumfüggő
nah asszem én meek csucsukálni majd holnap feljövök még ha tudok akkor reggel mondjuk egy negyed-fél órácskára, de aztán márcsak késő délután tudok, vagy este mert kirándulok nah sziasztok, lóéjt (ez neonzöldet jelent ez a smiley) molyok
eh Eszti és mi van a csótány tenyészettel és a patkány tenyészetünkel a disznó rodeoval a tyuk képzéssel?
moly: neked meg a vizicsikó vagy mi az nah mi van a tenyészeteddel ?
moly: neked meg a vizicsikó vagy mi az nah mi van a tenyészeteddel ?
polomandi- Fórumfüggő
*LD visszahúz szárnyat Andinak * (nah, ez is egy értelmes mondtad volt XD )
Cííícaaaa LOL
Mostantól csak hívjatok királynak
Nem, asszem maradok a moderátori címemnél
Cííícaaaa LOL
szia Mony álmodj neon zöld lovakkal meg persze velem,..jobbat ugy se teheccMony írta:nah asszem én meek csucsukálni majd holnap feljövök még ha tudok akkor reggel mondjuk egy negyed-fél órácskára, de aztán márcsak késő délután tudok, vagy este mert kirándulok nah sziasztok, lóéjt (ez neonzöldet jelent ez a smiley) molyok
polomandi- Fórumfüggő
Mony írta:nah asszem én meek csucsukálni majd holnap feljövök még ha tudok akkor reggel mondjuk egy negyed-fél órácskára, de aztán márcsak késő délután tudok, vagy este mert kirándulok nah sziasztok, lóéjt (ez neonzöldet jelent ez a smiley) molyok
jó éjt monitám álmodj szépeket ^^
Mony írta:nah asszem én meek csucsukálni majd holnap feljövök még ha tudok akkor reggel mondjuk egy negyed-fél órácskára, de aztán márcsak késő délután tudok, vagy este mert kirándulok nah sziasztok, lóéjt (ez neonzöldet jelent ez a smiley) molyok
Jóó éjjjttt és jó kirándulást holnap
Ehh, egy csöppet lemaradtam XD Éppen avit csinálok Vagy jó lesz a régi is? XD
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
igeeen?LovasDori írta:*LD visszahúz szárnyat Andinak * (nah, ez is egy értelmes mondtad volt XD )
Cííícaaaa LOL
* előhuzza a szárny tartójából a pót papucsát és kupán vágja molyt ugy ,hogy szegény neon zöld ufokat lát:
polomandi- Fórumfüggő
sztem jo lesz..van egy lényeges Hsz azt bemásolom nékedLóbolond írta:Ehh, egy csöppet lemaradtam XD Éppen avit csinálok Vagy jó lesz a régi is? XD
polomandi- Fórumfüggő
polomandi írta:igeeen?LovasDori írta:*LD visszahúz szárnyat Andinak * (nah, ez is egy értelmes mondtad volt XD )
Cííícaaaa LOL
* előhuzza a szárny tartójából a pót papucsát és kupán vágja molyt ugy ,hogy szegény neon zöld ufokat lát:
Nem csak lát, az is lett
polomandi írta:Moly megne próbáld * megigazgatja papucsát majd elbújik Kinguci mögött és egy puszikád ad neki *
polomandi- Fórumfüggő
úristen Molyii mutánsolódott gyorsan itt az elenszer gyere vssa neon zöld molyként !LovasDori írta:polomandi írta:igeeen?LovasDori írta:*LD visszahúz szárnyat Andinak * (nah, ez is egy értelmes mondtad volt XD )
Cííícaaaa LOL
Nem csak lát, az is lett
polomandi- Fórumfüggő
3 / 25 oldal • 1, 2, 3, 4 ... 14 ... 25
3 / 25 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.