Milyen volt a mai lovaglás?
+13
Ozirisz(láw)
lovasbetti
Spirit
moka
Gengsty
freedom
lovas Réka
Admin
LovasDori
Mony
Lóbolond
Bucs
polomandi
17 posters
Ponyclub tagok :: PonyClub :: Lovaglás
1 / 9 oldal
1 / 9 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Milyen volt a mai lovaglás?
Ide leirhatod mien volt a mai lovaglás...én hnap megyek
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
Registration date : 2007. Oct. 06.
Re: Milyen volt a mai lovaglás?
Én meg fogalmam sincs XD Nah ez értelmes volt
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
Hú nagyon király volt a mai lovaglás Ignác forever XD
Lett kép XD
Vágta:
Hátulról XD
Leléptetés
Lett kép XD
Vágta:
Hátulról XD
Leléptetés
tök jó képek, főleg a vágtás először azt hittem ügetsz azt megnéztem Ignác lábait és mondom vak vagyok XD
GYEREKEEKKK
TEREP....VÁÁÁÁGTTAA nagyon kemény volt
ott vagyok lepucoltam őket felnyergeltük és megyünk ki a rétre oda és mondja nah egy joo terepe v vmi iesmi mondom kacc-kacc joo vicc és aztán mentünk egy ideje és téjleg terep volt
nah és ügetés és Herci bevágtázott én meg próbáltam kiülni Gina szerint tök joo voltam ahoz képest,hogy a zelső vágta volt...aztán kicsivel késöbb mégegyszer megpróbáltam akkor joobb lett majd lassna jöttünk haza és ott voltak gumiabroncsok akkro szlalomoztunk eggyet meg ott volt egy rúd járóiskolaként és Herci megörült és rávágtázott és átugrotta nagyon komoly volt meg megijedt és csinált egy oan leülés félés elugrást majdnem leborultam....nah és a végén mikor ott álltam és vártam a kötőféket rámnézett és megnyalta a kezem istenem de édiiii
TEREP....VÁÁÁÁGTTAA nagyon kemény volt
ott vagyok lepucoltam őket felnyergeltük és megyünk ki a rétre oda és mondja nah egy joo terepe v vmi iesmi mondom kacc-kacc joo vicc és aztán mentünk egy ideje és téjleg terep volt
nah és ügetés és Herci bevágtázott én meg próbáltam kiülni Gina szerint tök joo voltam ahoz képest,hogy a zelső vágta volt...aztán kicsivel késöbb mégegyszer megpróbáltam akkor joobb lett majd lassna jöttünk haza és ott voltak gumiabroncsok akkro szlalomoztunk eggyet meg ott volt egy rúd járóiskolaként és Herci megörült és rávágtázott és átugrotta nagyon komoly volt meg megijedt és csinált egy oan leülés félés elugrást majdnem leborultam....nah és a végén mikor ott álltam és vártam a kötőféket rámnézett és megnyalta a kezem istenem de édiiii
polomandi- Fórumfüggő
akkor szuper lehetett valszeg Rádin majd mehecc terepre persze nem 100 h az elejétől de remélem jössz...remélem nem lesznek sokan terepesek mert az úgy elég ratyi nah mennem kell, sziasztok
eh remélem de az osztály is joo csak vágtát szeretnék csinizni
polomandi- Fórumfüggő
táborba vagy legközelebb? XD sajna Rádin táborba kevés esélye van vágtának osztályban...mármint ha Kinga meg ST most együtt megy akkor mennek, de táborba is 1x-2x volt h vágtázott vki .) de terepen jobb, mert ott nem körbe-körbe mész, meg ott együtt vagyunk nah meek, jóléjt
legközelebb is meg táborba is
ienkor lefexel aludni ? XD
ienkor lefexel aludni ? XD
polomandi- Fórumfüggő
nemhinném, h osztályba vágtázni fogsz... eddig még soha nem vágtáztunk osztályban, max, úgy, mint Eszti...
Lóbolond- Tag
de értsétek már meg,hogy nem arra értettem
OSZTÁLYBA IS JOO DE A VÁGÁTÁT SZERETNÉM..
értelmezve:
nekem az osztály is elég lesz de terepre is szeretnék menni ,hogy vágtázhassak egy nagyot..
nem tudom mit kell egyböl igy izélnetek..
OSZTÁLYBA IS JOO DE A VÁGÁTÁT SZERETNÉM..
értelmezve:
nekem az osztály is elég lesz de terepre is szeretnék menni ,hogy vágtázhassak egy nagyot..
nem tudom mit kell egyböl igy izélnetek..
polomandi- Fórumfüggő
jaa XD én úgy értettem, h táborban osztályban vágta így már más XD
Lóbolond- Tag
eh azér osztályba nem sűrűn fordul elő, de egy joo kis vágta áhh az nagyon joo lesz fölelg,hogy kövi órán is vágta gyakorlás meg minden csak most valszeg futószáron ,hogy kijavíthassa a hibám
polomandi- Fórumfüggő
nem alszok hanem tanultam én meg csak megkérdeztem h h érted nem mi izülünk hanem te XD de Rádin kár h nincs osztályban vágta...nálunk van és nem értem h ott miért nem tartják meg ezt a jó szokást akkor legalább meg lehetne szűrni az ien Márk féléket terepen XD
jah a Márk az nagy volt...jobb oldalról csinált mindent
polomandi- Fórumfüggő
de mikor a Gáncsin ültem oan happy voltam, erre nem elrontja az egész terepem? broáf...
Áh cxsajok nagyon izgulok, ma 4-re megyek lovagolni!
Én terpen vágta? Még jó hogy!
Elmeséljem? vagy várjatok, nyitok egy témát elmesélem ott...
Én terpen vágta? Még jó hogy!
Elmeséljem? vagy várjatok, nyitok egy témát elmesélem ott...
lovas Réka- Tag
- Hozzászólások száma : 391
én vasárnap voltam lovagolni naon szupi volt, lovagoltam naon sokat szőrén utána nyereggel szóval naon kircsi volt legközelebb szombaton 2-re meek
freedom- Tag
- Hozzászólások száma : 266
Registration date : 2007. Oct. 09.
eeh oké, de az nem tábor... oda akkor mész amikor akarsz, és nem megadott emberekkel kell lovagolnod... kiváncsi vagyok, h az ilyen Márkfélék hogyan uralják a lovukat osztályban, ahol nehezebb, mert irányítani is kell, h ne menjenek egymásba... főleg 5-6-an... vágta? kizárt... aki már vágtázik, az terepen van... aki nem , az osztályban sajátítja el a ló irányítását...Mony írta:nem alszok hanem tanultam én meg csak megkérdeztem h h érted nem mi izülünk hanem te XD de Rádin kár h nincs osztályban vágta...nálunk van és nem értem h ott miért nem tartják meg ezt a jó szokást akkor legalább meg lehetne szűrni az ien Márk féléket terepen XD
Lóbolond- Tag
hát jó de épp ezért kéne h terep előtt vágtázzon legalább 1x osztályban mert akkor legalább tud annyit és nem terepen fog izélni
Szerintetek én majd mehetek a terepre? Váta megy, nem is azzal van a gond, hanem hogy nem sokszor voltam terepen.. Az nem gond?
az nem csak h tuddj ügetni, meg persze lépni az a vágta már szinte tök mind1, mert engem is csak a végén vágtáztattak, addigra meg már mentem terepre mert ott ígyis-úgyis galoppozunk ha tucc, vagy ha csináltad ha nem nálam így volt...
Mony írta:az nem csak h tuddj ügetni, meg persze lépni az a vágta már szinte tök mind1, mert engem is csak a végén vágtáztattak, addigra meg már mentem terepre mert ott ígyis-úgyis galoppozunk ha tucc, vagy ha csináltad ha nem nálam így volt...
Szuper akkor ok Az ilyen "problémákat" megoldom (galoppozni nem sokszor galoppoztam, de megoldható feladat XD ), csak érdekelt, hogy számít az, hogy voltam-e terepen, avgy sem... De akkor szuper
Ááá neeem, nem tudom, hogy kell lépni a lóval.. Egyáltalán hogy kell elindítani? Én vágtával születtem
ohh Dóri XD biztos hiányoztál az elindításnál akkor nem jöhecc terepre XD hát én se voltam előtte oly sűrűn terepen szal te egy futó után sztem mész terepre, vagy max. egy osztályt mész délután oszt kész...
Mony írta:ohh Dóri XD biztos hiányoztál az elindításnál akkor nem jöhecc terepre XD hát én se voltam előtte oly sűrűn terepen szal te egy futó után sztem mész terepre, vagy max. egy osztályt mész délután oszt kész...
Az good XD Addig mondjuk még bármi lehet, még az is, hogy elkezdem az ugratást, szóval majd meglátjuk mi lesz jövő nyárig
Jaja, lépésnél hiányoztam, aztán csodálkoztam is a következő órán, hogy most mi vaaan?
dehát ezt még nem is tanultuk XD ez nekem sok
az szuper lenne én sztem még hosszú ideig várhatok h ugrassak
az szuper lenne én sztem még hosszú ideig várhatok h ugrassak
Hát, mivel én mostanában csak olyan önképzést csinálok, (kiv, tábor, amikor oktattak, azon kívül nem nagyon mondanak semmit, hogy mit csináljak, de kb. van annyi gyakorlatom, hogy tudom, mit csináljak - tudom, nem a legjobb eset, de mindegy, én jól érzem magamat abban a lovardában), de ha lesz valaki, aki segít, akkor addigra kicsit talán már menni fog esetleg XD
szal te egyedül lovagolsz? mármint annyi h ,,nesze itt a ló és azt csinálasz amit akarsz..."?
Hát kb De mivel mostanában szerencsére Ignácon mehetek, olyankor én hozom ki a karámból, vagy a boxból, lepucolom, felnyergelem, stb, szóval amit kell, aztán megyek le a pályára, és tulajdonképpen azt csinálok amit akarok. Ez mondjuk annyiban jó, hogy van egy kis szabadságom, eddzhetek arra, mai kevésbé megy, meg ilyenek. Persze, van amikor segítenek meg ilyenek, de azért többségében saját magamra vagyok utalva. A táborban persze más volt, ott rendesen oktattak.
wow az tök jó ha elfáradsz akkor megállhatsz meg nem dirigálnak és nem kell azt csinálnod amihez nincs kedved szőrén lovagolhacc?
Mony írta:wow az tök jó ha elfáradsz akkor megállhatsz meg nem dirigálnak és nem kell azt csinálnod amihez nincs kedved szőrén lovagolhacc?
Na jó, amikor még régebben Lindán mentem, azért néha odaszóltak, hogy "gyerünk gyerünk, ne lazsálj" De mondjuk a kis öreg kanca néha nehéz eset, mert nehezen szakad le a többi lótól, szóval vele nehezebb. De Ignáccal nincs ilyen gond Jó ugróló, és jófej pacc Mondjuk az is igaz, hogy a táborban Lindát pucoltam állandóan, mert a többiek nem akarták, merthogy harap XD Pedig szerintem jó fej, csak nem kell a hülyeségeivel foglalkozni, meg ha foglalkozol vele, lepucolod, stb, akkor már nincs vele semmi gond. Ignác után a kedvenc paccom csakazértis XD
Igazából ezt még nem próbáltam, lehet hogy majd egyszer rákérdezek XD De most inkább maradok a nyeregnél
és ki csinálta, eme csodás vágtás képet? amúgy ezen felállsz a nyeregben vayg előredőlsz Dórikám?
Mony írta:és ki csinálta, eme csodás vágtás képet? amúgy ezen felállsz a nyeregben vayg előredőlsz Dórikám?
Anyukám XD Vasárnap lesz videó is, mert hogy a nagyszüleim akarják látni, hogy lovagolok XD Tudod, iknább ne jöjjenek ki, mér 100, hogy pont akkor repülnék egy nagyot
Monikám, épp felállni készülök, nyugodj meg
1 / 9 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Ponyclub tagok :: PonyClub :: Lovaglás
1 / 9 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.