Milyen volt a mai lovaglás?
+13
Ozirisz(láw)
lovasbetti
Spirit
moka
Gengsty
freedom
lovas Réka
Admin
LovasDori
Mony
Lóbolond
Bucs
polomandi
17 posters
Ponyclub tagok :: PonyClub :: Lovaglás
7 / 9 oldal
7 / 9 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Milyen volt a mai lovaglás?
én max hnap mehetek lovagololni vagy jövő hétvége pedig ugy ovlt,h ma de az oktató nem ér rá
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
Registration date : 2007. Oct. 06.
Lovagoltam 1-et a reggeli ködben....:D de tök jó volt... Du. meg mék Dézivel is egy 1,5 órát...
Annyira hideg volt h vágtánál mikor fújt a pofámba a szél tökre kikönnyeztemXD majd veszek fel olyan szemüveget amit a motorosok szoktak használniXD
Annyira hideg volt h vágtánál mikor fújt a pofámba a szél tökre kikönnyeztemXD majd veszek fel olyan szemüveget amit a motorosok szoktak használniXD
Ozirisz(láw)- Új tag
- Hozzászólások száma : 32
Registration date : 2007. Nov. 17.
jah de az oan cöh vicces mármint oan mint vmi úszó szemüveg
polomandi- Fórumfüggő
Ha majd búvárszemüvegben lovagolsz kérünk képet XD
Nem mentem ma lovagolni, mert egész nap megállás nélkül esik a hó, és a pálya most jáhatatlan, és amíg nem látták, hogy lovagolok nem engednek ki terepre...mostanában meg jobb idő úgyse lesz Szóval asszem max Rádira kurzusra tudok menni
Nem mentem ma lovagolni, mert egész nap megállás nélkül esik a hó, és a pálya most jáhatatlan, és amíg nem látták, hogy lovagolok nem engednek ki terepre...mostanában meg jobb idő úgyse lesz Szóval asszem max Rádira kurzusra tudok menni
jaj ST dehogy is;) reméljük jobb idő lesz jövőhéten szombaton és majd mehecc...vagy utána még ugy is tudsz menni a kurzus elött
polomandi- Fórumfüggő
hellóka ^^ előző hét szombaton voltam lovagolni ahol Diamin mentem. Először osztályt vezettem negyed órába aztán kimentem terepre...tegnap is ez volt, kövi szombaton pedig délelőtt meek vágtázós terepre xD
Mony írta:hellóka ^^ előző hét szombaton voltam lovagolni ahol Diamin mentem. Először osztályt vezettem negyed órába aztán kimentem terepre...tegnap is ez volt, kövi szombaton pedig délelőtt meek vágtázós terepre xD
Gyorsan fejlődsz és ritkán jársz fórumra
elromlott az internet a gépén elméletileg ma jönnek ki a szerelők...
polomandi- Fórumfüggő
gyakorlatilag se...anyjukba...oan ideges lettem, ráadásul gabi nem hívja fel őket már, ezért várom a faterom hétvégére o.O" faxomat már...amúgy köszi ST most infin vok...már hiányzik a net, de ha lesz akkor jövök XD meg időm sincs sok...elment az életkedvem is már
Na azt nem szabad!! Életkedvnek mindig kell lennie!!!:D:D:D
Holnap átjön bnőm és ménk terepre ha minden jól alakul...jeeeeeeeee:P
Holnap átjön bnőm és ménk terepre ha minden jól alakul...jeeeeeeeee:P
Ozirisz(láw)- Új tag
eh én szombaton 11 re megyek lovagolni lovagolok húsz percet, csinálunk képeket felül Zita ugrat majd lovagolok megint husz percet XD UTÁNA MEG CSACSIGOLÁS mad berakom a képeket , röhögjetek egy jót XD
polomandi- Fórumfüggő
én holnap meek 9-re o.O terep lesz xD galoppos...amúgy van net xD yeah... láw LP o.O
az szupi lesz mind2-nek
Andi majd mesélj ám a csacsilovaglásról
Andi majd mesélj ám a csacsilovaglásról
freedom- Tag
- Hozzászólások száma : 266
Registration date : 2007. Oct. 09.
feltétlen hnap megyek 11 re
polomandi- Fórumfüggő
csacsigolás!!jeeee:P:P:P
Mesélj ám..:D:D:D
Mesélj ám..:D:D:D
Ozirisz(láw)- Új tag
ugy volt,h képek is lesznek csak nem lesz ott a fényképező majd legközelebb de mesélek feltétlen
polomandi- Fórumfüggő
ÁÁÁ Volt ma lovaglás végre
A többi ló már kint volt a legelőn, szágudoztak össze-vissza A ló, akin majd lovagolni fogok egy holland melegvérű. Hollandiában tenyésztették Monic (vagy anya szerint Monica XD ) -kal díjlovagoltak. Szép sötétpej csillaggal A pálya elég kicsi, de nekem elég Ja, díjlovas nyereg (most ültem először ilyenben) és pálcás zabal (eddig mindig csikózablával mentem). Először nem volt nálam pálca de a ló nem nagyon akart menni, úgyhogy adtak, de nem használtam, mert a pálca tudata elég volt neki Sokat tanügettem, meg kengyel nélküli ügetés. Hogy kímáljük a pálya egyik oldalát, ami nagyon sáros volt, sok nagykört mentünk, meg csináltunk egypár 4xes kígyóvonalat, meg egykét átlóváltást Először úgy gondoltam inkább könnyűügetek, mert utálok tanügetni, de aztán rájöttem, h díjlovas nyeregben elég nehéz, viszont ezerszer könnyebb tanügetni Elején sokat mutatta, h mit csináljak, h egyenesen tudja ülni (ezzel mindig bajom volt) a végére már egész jól ment az egyenesen ülés és a tanügetés XD Azt mondta, h látja, hogy jól tudok lovagolni, ezért majd sáros vagy havas időben is mehetek, de akkor terepre megyünk Mondta az oktató, h vágtázhatnék, de a pálya állapotát tekintve most inkább ne, ha nem ragaszkodok hozzá XD Mindenesetre én nagyon élveztem Jövő héten is megyek, ha nem zuhog majd az eső...anya azt mondta, akár járhatok hetente is, csak nem tudom, honnan lesz majd rá elég pénzem, de majd keményen dolgozok
A többi ló már kint volt a legelőn, szágudoztak össze-vissza A ló, akin majd lovagolni fogok egy holland melegvérű. Hollandiában tenyésztették Monic (vagy anya szerint Monica XD ) -kal díjlovagoltak. Szép sötétpej csillaggal A pálya elég kicsi, de nekem elég Ja, díjlovas nyereg (most ültem először ilyenben) és pálcás zabal (eddig mindig csikózablával mentem). Először nem volt nálam pálca de a ló nem nagyon akart menni, úgyhogy adtak, de nem használtam, mert a pálca tudata elég volt neki Sokat tanügettem, meg kengyel nélküli ügetés. Hogy kímáljük a pálya egyik oldalát, ami nagyon sáros volt, sok nagykört mentünk, meg csináltunk egypár 4xes kígyóvonalat, meg egykét átlóváltást Először úgy gondoltam inkább könnyűügetek, mert utálok tanügetni, de aztán rájöttem, h díjlovas nyeregben elég nehéz, viszont ezerszer könnyebb tanügetni Elején sokat mutatta, h mit csináljak, h egyenesen tudja ülni (ezzel mindig bajom volt) a végére már egész jól ment az egyenesen ülés és a tanügetés XD Azt mondta, h látja, hogy jól tudok lovagolni, ezért majd sáros vagy havas időben is mehetek, de akkor terepre megyünk Mondta az oktató, h vágtázhatnék, de a pálya állapotát tekintve most inkább ne, ha nem ragaszkodok hozzá XD Mindenesetre én nagyon élveztem Jövő héten is megyek, ha nem zuhog majd az eső...anya azt mondta, akár járhatok hetente is, csak nem tudom, honnan lesz majd rá elég pénzem, de majd keményen dolgozok
látom neked joo volt a lovaglás..
Én tegnap voltam, Revansnem akart semmit se csinálni ügetni is csak nagynehezen tudtam rávenni de nem kanyarodott bevitt CSinos mellé, ő madjnem kirugot természetesen az én lábamat vette célpontba megkapaszkodtam egy kerités oszlopba és eltoltam CSinost csak,h Zita nem láttaé s az ostorral megijesztette Csinost akivel mentRevans igy a kezem kiakadt még most is alig tudom mozgatni aztán aszitte én vook béna fleültr hát ő és ugratni akart de neki se engedelmeskedett igy inkább hagytuk és felültünk a csacsira :lol:de csak Zita volt mert nekem a kezem annyira fájt,h mozganti nem tudtam szinte..és ott vgezetgetgtem mivel,h a szárra nem hallgatott aztán nógattam ,nem akart ügetni kihoztam az ostort meghajtottam de nem bírtam mert röhögő görcsöt kaptam
Én tegnap voltam, Revansnem akart semmit se csinálni ügetni is csak nagynehezen tudtam rávenni de nem kanyarodott bevitt CSinos mellé, ő madjnem kirugot természetesen az én lábamat vette célpontba megkapaszkodtam egy kerités oszlopba és eltoltam CSinost csak,h Zita nem láttaé s az ostorral megijesztette Csinost akivel mentRevans igy a kezem kiakadt még most is alig tudom mozgatni aztán aszitte én vook béna fleültr hát ő és ugratni akart de neki se engedelmeskedett igy inkább hagytuk és felültünk a csacsira :lol:de csak Zita volt mert nekem a kezem annyira fájt,h mozganti nem tudtam szinte..és ott vgezetgetgtem mivel,h a szárra nem hallgatott aztán nógattam ,nem akart ügetni kihoztam az ostort meghajtottam de nem bírtam mert röhögő görcsöt kaptam
polomandi- Fórumfüggő
Hát igen...mint az embereknek a lovakatnak is lehet rossz napjuk...:D
Én Pénteken mentem bnőmmel terepre de naon állat volt...kivételes Most Tücsivel mentem...most volt velem először terepen és ahogy gondoltam eléggé feszült volt és ideges...de csak az elején...utána megszokta a helyzetet és tök jól ment:D fhú...de ez a ló hogy tud vágtázni....eszméletlen...beugrattam vágtába és csak egy kcsiit hajtottam az elején utána meg hozzá se mertem érni a lábammal az oldalának me úgy ment mint a szél... iszunyó jó volt:D
Bnőm Dézivel emnt...de lehagytuk 1 pillanat allatt... király volt.. máskor is mékj Tücsikével terepre az tuti:P
Én Pénteken mentem bnőmmel terepre de naon állat volt...kivételes Most Tücsivel mentem...most volt velem először terepen és ahogy gondoltam eléggé feszült volt és ideges...de csak az elején...utána megszokta a helyzetet és tök jól ment:D fhú...de ez a ló hogy tud vágtázni....eszméletlen...beugrattam vágtába és csak egy kcsiit hajtottam az elején utána meg hozzá se mertem érni a lábammal az oldalának me úgy ment mint a szél... iszunyó jó volt:D
Bnőm Dézivel emnt...de lehagytuk 1 pillanat allatt... király volt.. máskor is mékj Tücsikével terepre az tuti:P
Ozirisz(láw)- Új tag
Ozirisz(láw) írta:Hát igen...mint az embereknek a lovakatnak is lehet rossz napjuk...:D
Huh, ez nagyon jó lehetett Nekem a Tücsiről mindig a Kinga kutyája jut eszembe XD
jajj Eszti új hely? és mi lesz rádival? mostantól majd nem oda fogsz járni?
én tegnap voltam Kabalán mentem, terepre. Én mentme leghátul és előttem ment Azúron az Olivér...Azúr folyton kirúgott és bevágtázott mi meg utánaugrottunk minden 2m után ezvolt, de sikerült mindig visszafognom Kabalát aztán Oli leszállt Azúrrol de nem tudta visszavezetni, ezért felhívtuk a lovászt, és visszafelé kicsit én vezettem a terepet, aztán helycsere volt 3x is galoppoztunk és titta jó voolt...Szilvi figyelmeztetett h vigyázzak mert Kabala beugrás utánrázza a fejét, de nem volt gond naon jó volt ^^ és jövő szombaton is 9-re meek szintén vágtás terepre tök jóh lecc
én tegnap voltam Kabalán mentem, terepre. Én mentme leghátul és előttem ment Azúron az Olivér...Azúr folyton kirúgott és bevágtázott mi meg utánaugrottunk minden 2m után ezvolt, de sikerült mindig visszafognom Kabalát aztán Oli leszállt Azúrrol de nem tudta visszavezetni, ezért felhívtuk a lovászt, és visszafelé kicsit én vezettem a terepet, aztán helycsere volt 3x is galoppoztunk és titta jó voolt...Szilvi figyelmeztetett h vigyázzak mert Kabala beugrás utánrázza a fejét, de nem volt gond naon jó volt ^^ és jövő szombaton is 9-re meek szintén vágtás terepre tök jóh lecc
látom mindenkinek joo lovaglás volt hétvégén...nah talán nekem jövőhéten jobb lesz de egyre jobban godnolkozok új helyet nézni Revans sose üget mikor ott rugdosom már az oldalát de semmi és ez idegesítő ,h nagy nehzen üget aztán megint aba haggya képzelem mi lesz vágtánál...
polomandi- Fórumfüggő
Mony írta:jajj Eszti új hely? és mi lesz rádival? mostantól majd nem oda fogsz járni?
Ide legalább rendszeresen járhatok Persze, szeretem Rádit, de mégis 50 km, és évente 2x ha mehetek + tábor Persze, ha lesz kurzus valszeg megyek
polomandi írta:látom mindenkinek joo lovaglás volt hétvégén...nah talán nekem jövőhéten jobb lesz de egyre jobban godnolkozok új helyet nézni Revans sose üget mikor ott rugdosom már az oldalát de semmi és ez idegesítő ,h nagy nehzen üget aztán megint aba haggya képzelem mi lesz vágtánál...
Jó, ha ilyen sok hely van a közeledben, hogy válogathatsz XD És Revanson kívül nincs lovagolható ló?
Nenia (fogalmam sincs hogy kell írni, mert nem csak a ló holland, hanem a neve is XD ) is ilyen volt múltkor :S Akkorákat kellett szegénybe rúgnom, h ügessen, h bármelyik rádis ló (talán ha a Dolly már fáradt nem ) galoppban kivitt volna a világból, ez a ló meg csak negyedik-ötödikre megszaporázta a lépteit XD Mondjuk nem csodálom...12 éves, és azelőtt napon ment 3 és fél órás terepre, ezek után már nekem se sok kedvem lenne talpon maradni se, nemhogy ügetni XD
hát Durci csak Zitát engedi felülni..CSinos hát nem Zita lova meg hogy őszinte legyek nem a kedvencem...de REvans joo csak az ügetés de most észrevettem,h ha csucsurgok vagy tudjátok m iaz igy csücsürítve hülye hangot adok ki...nah attól elég hamar beindul,majd hétvégén meglátom..lett két kép de áh XD
polomandi- Fórumfüggő
jó képek azok én láttam xD és Pami naon cépen ül...télleg! ügyi a Zita h így tanít én is úgy utálom ha a Csengét kell rugdosnom o.O várom már a szombati lovaglást...kivi vok kit kapok, mert még van ló amin nemültem xD kitudja...de ezekehez a ,,vad" lovakhoz már szokva vok o.O Rádin a fedeles...Diamond xD ehh...emléxem h utáltam mikor órákon keresztül rugdostam a Fakót és még csak el se indult ügetésbe...tudom mien idegesítő...főleg ha közbe mondják h csináld meg indítsd már el >.< kösz... xD
eh sztem:
1. ratiyn ülök..a kezem mindig szarul tartom
2. tök béna és ronda vagyok rajta XD
1. ratiyn ülök..a kezem mindig szarul tartom
2. tök béna és ronda vagyok rajta XD
polomandi- Fórumfüggő
Én vidit akarok majd csináltatni a lovaglásomról, h lássam a mozgásom Kivi vok, hogy tartom magam, mert kívülről csak képeken láttam...de rossz a kameránk, szervizbe kell vinni, de majd talán De most nem hiszem, h lesz róla kép, mert valszeg terepre megyünk...
digitálissal csináld a vidit , és rakd fel a youtube-ra hogy mi is lássuk
Bár lovaglós nics, Lunás van: https://www.youtube.com/lunapaci93
Bár lovaglós nics, Lunás van: https://www.youtube.com/lunapaci93
most nézem, hogy milyen szemcsésen rakta fel Pedig a gépemen tök szép a kép
Naná, digitálissal Gazdaságosabb is, és kevesebbet kell vele szórakozni...de a lencséjével lehet valami, h a kijelző nem mutat semmit, nem vesz semmit, csak nagy feketeséget, de régebbit visszajátszani tud...
ííí szombaton lovaglás És kiderült, múlt vasárnap itt zuhogott, de ott már nem esett, és simán mehettünk volna XD Hát igen, van abban valami, hogy a lovasklubnál mindig szép az idő XD Nah mindegy
A lovasklub taszítja a felhőket? XD Gondolom bosszankodtál egyet, h akkor múltkor miért nem mentél XD
Inkább azon, hogy miért nem szóltunk oda, hogy milyen az idő (itt mondjuk szakadt az eső, és méteres sár volt, de úgy látszik ott jobb lehetett a helyzet )Gengsty írta: A lovasklub taszítja a felhőket? XD Gondolom bosszankodtál egyet, h akkor múltkor miért nem mentél XD
én láttam már magam lovaglás közbe xD egy szánalom... dehát ezvan o.O" dejóóó....holnap lesz lovaglááás xD amúgy nekünk hétfőn nincs sutyi
jajj Mony ne izéljél már..tök szépen ülsz kihúzod magad stb...
polomandi- Fórumfüggő
Huh halljátok, ma voltam lovagolni... Lindán... Nah igen, téli formáját hozta rendesen... XD Hozom ki a boxból, lepucolom, felszerszámozom, megyek ki vele a pályára, tiszta tócsa... Nah igen, és Linda utálja a vizet... Végig folyamatosan megugrott, ahogyszor csak ügetni kezdtem vele, szóval izgalmas egy óra volt XD Illetve 3/4 óra után meguntam, és felmentem vele, mondván, így nem lehet dolgozni. Nah mindegy, nem estem, és tök jól kiültem mindent (legalábbis nem estem le XD), csak épp marha fáasztó volt... Elterveztem előre, miket akarok csinálni ma, aztán nem lett belőle semmi XD Mondjuk legalább azonnal megéreztem, ha ki akart törni, és fel tudtam készülni rá, de azért volt egy-két necces pillanat, amikor kengyel nélkül pördültünk egyet, és elvágtáztunk a francba Nem baj, én akkor is szeretem Lindát
Én is voltam lovagolni:P
Hát oda értem és láttam,h hozzák ki Revansot és Hamit kocsizni. Mondom nah jól kezdődik XD akkor mondom Zitának,h igy hogy lovagolok? és mondta,h fél óra mulva vissza jönnek..addig lefutattuk a lovakat 3/4 óra eltelt de még ne mjöttek , így "oda adta" Zita a karácsonyi ajándékát. DURCIN ÜLTEM !! csak futószáron mert Durcit képtelenség megállítani, hallod 1 kört nem tudott lépni csak ügetni XD Mondta a Zita,h vágta? mondom jöhet De Durcikám nem akart vágtázni,mert FÉLTETT ,h megcsúszik mert felázott a talaj és ien csúszs volt :S és inkább nem akartvágtázni ugy imádom azt a kis hülyét lovaglás végén adtam neki répát meg tele tömtem és azzal szórakoztunk,h lehajtotta a fejét..mert,h Hanoveri szal bazi nagy és a képeken amit régen csináltunk mindig 3 fejjel nagyobb volt nálam így simogattam az orránál és lehajtotta a fejét ien parellisen és oda dugtam az én bubim és becsuktam a szemem XD És így álltunk Képek nem lettek mert Zita otthon felejtette a fényképezőt XD
Majd jövőhénten XD
Hát oda értem és láttam,h hozzák ki Revansot és Hamit kocsizni. Mondom nah jól kezdődik XD akkor mondom Zitának,h igy hogy lovagolok? és mondta,h fél óra mulva vissza jönnek..addig lefutattuk a lovakat 3/4 óra eltelt de még ne mjöttek , így "oda adta" Zita a karácsonyi ajándékát. DURCIN ÜLTEM !! csak futószáron mert Durcit képtelenség megállítani, hallod 1 kört nem tudott lépni csak ügetni XD Mondta a Zita,h vágta? mondom jöhet De Durcikám nem akart vágtázni,mert FÉLTETT ,h megcsúszik mert felázott a talaj és ien csúszs volt :S és inkább nem akartvágtázni ugy imádom azt a kis hülyét lovaglás végén adtam neki répát meg tele tömtem és azzal szórakoztunk,h lehajtotta a fejét..mert,h Hanoveri szal bazi nagy és a képeken amit régen csináltunk mindig 3 fejjel nagyobb volt nálam így simogattam az orránál és lehajtotta a fejét ien parellisen és oda dugtam az én bubim és becsuktam a szemem XD És így álltunk Képek nem lettek mert Zita otthon felejtette a fényképezőt XD
Majd jövőhénten XD
polomandi- Fórumfüggő
7 / 9 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Ponyclub tagok :: PonyClub :: Lovaglás
7 / 9 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.