Milyen volt a mai lovaglás?
+13
Ozirisz(láw)
lovasbetti
Spirit
moka
Gengsty
freedom
lovas Réka
Admin
LovasDori
Mony
Lóbolond
Bucs
polomandi
17 posters
Ponyclub tagok :: PonyClub :: Lovaglás
9 / 9 oldal
9 / 9 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Milyen volt a mai lovaglás?
az galopp bizti jó lehetett
freedom- Tag
- Hozzászólások száma : 266
Registration date : 2007. Oct. 09.
tyuuuh XD én ide még nem is írtam lovaglásos sztorit merthát nem is voltam
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
Registration date : 2007. Oct. 06.
a mai lovaglás csúcsszuper volt Kabalát kaptam, Zsófi, az újdonsült barátnőm segített felszerelni, mert a zablával gondok vannak Kabinál x) 4-en voltunk...elől ment Laura, mögötte Szilvi Zorróval, mögötte pedig én kivételesen xD és mögöttem ment Zsófi Candyvel, Kabala szobatársával xP teljesen hozzánőtt a Kabi-hoz folyton a seggébe volt és szuszogott meg lihegett, ettől pedig a Kabi teljesen bevolt indulva...volt h ügettünk ien szűk ösvényen, Kabi pedig beugrott vágtába, én meg ott elvágtázgattam xD de aztán fölvettem...visszaugrott és akkoris visszavettem oan jóvolt...volt akció is...úgy volt h ügettünk és egy hapi teljes erőből tekerte a bringáját és előtte vágtatott a kutyája, vmit tacskóméretű Maxi nevű dög... azt hittük h taxinak hívják xD a hüe dögje maxal ment, azt leállt ugatni a lovakat, közbe fröcsögött a nyála... Kabi rühelli a kutyákat, hát még így OO" meg is ugrott, de gyorsan elügettünk...aztán a másik azvolt h galoppoztunk és Kabival éppen oldalazva galoppoztam, egyenesbe váltottam azt megugrottak a lovak utána...először Laura lova, aztán Zorró is mert ő is megijedt meg ment utána... Kabala is beindult meg halottam kutyaugatást...nah akkor télleg meindult...maxon mentek mintha nitróval mentek volna xP jobban élveztem volna ha nem ijedtségből mennek....felvettem Kabalát egy kis menekülő galopp után, de visszaugrott és hagytam, had menjen Zorró után, aztán mindannyian felvettük őket...nem tudtam h direct vágtázunk-e vagy csak mennek a lovak, de senki se esett le Kabala utána bevolt indulva, de nem lett semmi...meg oan volt h az egyik galoppnál, Kabi oat botlott xS azthittem borulunk...naon komoly volt, de hála égnek nemvolt semmi se és egész terepen Candy ott lihegett mögöttünk, meg Kabalába kente a taknyát xD tök are legközelebb januárba meek majd egy igazán k*rva jó tereppel kezdem a szünetet meg a karácsonyt ^^ oan boldog vok
Ma megyek lovagolni .P igérem le irom és képeket is rakok ha lesz^^
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
ááá - szuper volt a mai lovaglás már azzal jól kezdődött, h szép tavaszi idő van Neninának végre volt kedve is most nem rendes terepre mentünk, mint eddig, hanem kint "karámoztunk" mivel a rendes karám fel van ázva és pici kint meg van egy hatalmas jó talajú rét ott gyakoroltam és most először éreztem, h Nenia tényleg díjló volt valaha Na meg azt is, h mióta rendszeresen járok, rengeteget fejlődtem Először léptem egy picit, majd oldalazni tanultam XD eddig meg voltam győződve róla, h ez valami nagyon bonyolult dolog...tévedtem XD először igaz inkább slégen mentem, mint oldalra, de a végén már tényleg gyönyörűen oldalazott közben meg észre se vettem, milyen összeszedett lett a ló Szépen támaszkodott a zablára a legkisebb mozdulatomra is figyelt Utána lépés-ügetés-lépés-ügetés váltogatás csináltunk, azt is, végére már csak egy picit löktem a derekammal, már ment is Aztán úgy volt, h utána még lesz egy-két kör vágta, de Nenia teljesen kiizzadt, meg elfáradt ezért levezetőnek sétáltunk egyet másfele, picit ügettünk is, majd visszafelé végig sétában teljesen megszáradt Szuper volt
Húú! ezt télleg szupi lehettet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ki a kedvenc lovad?
SárHi&AngHi- Új tag
- Hozzászólások száma : 18
Registration date : 2008. Jan. 21.
Na hát én még vasárnap voltam pacigolni, csak elég nagy sár volt, és nem volt különösebben izgalmas, mivel sokmindent nem tudtunk csinálni... Viszont ha szombatig nem esik, akkor legalább száraz lesz a pálya és végre normálisan tudok lovagolni
Most akkor két helyen lovagolsz?
Mert ahogy tudom most egy helyen, ahol te magad ura vagy, másikon meg tanítanak is XD Ahol tanítanak, éppen mit tanulsz?
Mert ahogy tudom most egy helyen, ahol te magad ura vagy, másikon meg tanítanak is XD Ahol tanítanak, éppen mit tanulsz?
Igen két helyen Ma voltam lovagolni erzsébeten, és egész jó idő lett volna, ha épp nem fúj le a lóról a szél XD Ismét Metálkán mentem, nagyon jó volt, legalábbis a múltkori sárdagasztáshoz képest szuper XD
Legközelebb pénteken megyek, de akkor a tétényibe (nagyon nagyon remélem, hogy Ignácon ) és szombaton meg erzsébetre
Legközelebb pénteken megyek, de akkor a tétényibe (nagyon nagyon remélem, hogy Ignácon ) és szombaton meg erzsébetre
De jó neked, h ennyiszer mehetsz Bár, örülök, h legalább heti egyszer mehetek Sokkal jobb, mint ami régebben volt Holnap megyek
Jáj de rég írtam már Ma épp voltam lovagolni, Erzsébeten, király volt, igaz, estem egy szépet XD Vágtánál kilépett oldalra, én meg a másik irányba akartam volna fordítani, elvesztettem az egyensúlyom, és hát repültem egyet Semmi komoly, csak kicsit rég vágtáztam már, és ideje visszaszokni... Aztán visszaszálltam a lóra, és folytattam tovább, csak most kezdem rezni, hogy pár kék folt lett a lábamon XD
Éééés lettek képek (mobilos képek)
Ügetés, kicsit idegesen
Porzunk
Lépünk
Nah, itt már nyugisabban ügetünk
Zöld kép XD Ez nem tom miért lett ilyen, de ilyen lett XD
Éééés lettek képek (mobilos képek)
Ügetés, kicsit idegesen
Porzunk
Lépünk
Nah, itt már nyugisabban ügetünk
Zöld kép XD Ez nem tom miért lett ilyen, de ilyen lett XD
eh XD és mikor mész megint?
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
Szombaton 9re Mentem volna pénteken a tétényibe végre, de persze megint közbejött valami - most színházba megyünk...
Te jóóó isten milyen rég jártam erre!!!! Naon sok dolgom volt meg internetem se volt...
Lisácskám kerekedik:P 6 hónapos a drágám:D:D Nemistudom mit írjak... Na majd kitalűlok vmit később...
Lisácskám kerekedik:P 6 hónapos a drágám:D:D Nemistudom mit írjak... Na majd kitalűlok vmit később...
Ozirisz(láw)- Új tag
- Hozzászólások száma : 32
Registration date : 2007. Nov. 17.
Sziasztok!
én múlthét csütörtökön voltam..
hát megtörtént az első vágtám ami eséssel végzödött a ló ment visza vágtából ügetésbe én meg nem figyeltem és lecsúsztam szép lassan a földre..
hétfön elmentünk röntgenre és kiderült megzúzodott a bordám
2 hétig nem csinálhatok semmilyen sportot
én múlthét csütörtökön voltam..
hát megtörtént az első vágtám ami eséssel végzödött a ló ment visza vágtából ügetésbe én meg nem figyeltem és lecsúsztam szép lassan a földre..
hétfön elmentünk röntgenre és kiderült megzúzodott a bordám
2 hétig nem csinálhatok semmilyen sportot
Dóri16- Hozzászólások száma : 4
Registration date : 2008. Mar. 12.
Váh ma mónaon jó volt! Édes kicsi Barátommal mentem! először is, befogták az Áreszt, 4 ember tegnap ! XD De megnéztem volna Helgával voltam négyszögbe, ő a Pirin volt, hát képzeljétek el Piri beállt oan pózba... a két első lábát keresztbetette, és úgy vakarta a nemtommelyik lábát XD mintha te keresztbetett lábbal vakarnád a lábad. Szépen felpattantam a barátra, oan furi volt h kicsi XD Ment minden normán, utána rálépett a lábamra a drága ;( Nemis szóltam anyának, úgyis kérdezget hogy hol fáj meg fáj még satsat, miközben csak kicsit ,,hámlik a bpr˝, XD meg piros, azoinkívül semmi xtra.
Hétfőn ünnepelem, hogy egyéve lovaglok!!!!
Hétfőn ünnepelem, hogy egyéve lovaglok!!!!
lovas Réka- Tag
- Hozzászólások száma : 391
Én nem ma voltam hanem szerdán:)
mehettem osztályban már és vmi járóiskolán is kellet menni
megint leestem de már jobban vaok
mehettem osztályban már és vmi járóiskolán is kellet menni
megint leestem de már jobban vaok
Galopp94- Új tag
- Hozzászólások száma : 10
Registration date : 2008. Apr. 26.
9 / 9 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Ponyclub tagok :: PonyClub :: Lovaglás
9 / 9 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.