Milyen volt a mai lovaglás?
+13
Ozirisz(láw)
lovasbetti
Spirit
moka
Gengsty
freedom
lovas Réka
Admin
LovasDori
Mony
Lóbolond
Bucs
polomandi
17 posters
Ponyclub tagok :: PonyClub :: Lovaglás
2 / 9 oldal
2 / 9 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Milyen volt a mai lovaglás?
jóh, megnyugodtam XD egyébként még mindig hosszú ó-val van a nevem
amúgy mikor először meglám az avid, azthittem Kinga van rajta XD aztán nézem a neved
amúgy mikor először meglám az avid, azthittem Kinga van rajta XD aztán nézem a neved
Gondoltam, csak fáradt vagyok na XD 3 napja éjfélkor fekszem, és fél hétkor kelek, szóval hagyáááá
Nah, neked kéne szemüveg hallod XD Majd a táborban a végén nem fogsz megismerni... Elképzelem, ahogy állok ott, és nézünk egymásra... "Te ki vagy?" "És te? "
Nah, neked kéne szemüveg hallod XD Majd a táborban a végén nem fogsz megismerni... Elképzelem, ahogy állok ott, és nézünk egymásra... "Te ki vagy?" "És te? "
nekem már van szemüvegem ne sértegess!
de komolyan Kingát láttam benned, aztán háttér nems timmel...ló nem stimmel XD nézem a nevet és lám
de komolyan Kingát láttam benned, aztán háttér nems timmel...ló nem stimmel XD nézem a nevet és lám
Áhh én sértegetni? SOHAAAA
De tényleg nem ^^
Áhháá értem Szóval semmi sem stimmelt, és aggor beugrott, hogy talán mégsem ő az...
De tényleg nem ^^
Áhháá értem Szóval semmi sem stimmelt, és aggor beugrott, hogy talán mégsem ő az...
Jéé és lám, nem is ő van a képen XD Hanem ÉÉN Jéé, most vettem csak észre én is
Ugyeee?
És ha lesz videó, vajon azon majd megismersz, hogy én vagyok, és nem Kinga? Majd a videó elején beüvöltöm, hogy "A nevem Balázs Dóra, és nem Kinga vagyok"
És ha lesz videó, vajon azon majd megismersz, hogy én vagyok, és nem Kinga? Majd a videó elején beüvöltöm, hogy "A nevem Balázs Dóra, és nem Kinga vagyok"
jah és Ignác szívrohamot kap XD sztem fel foglak ismerni viszont követelem* hogy a videót mutasd majd emg nekem
lábjegyzet:
*: KÖVETELEM! MEGÉRTETTED????????????
lábjegyzet:
*: KÖVETELEM! MEGÉRTETTED????????????
Most mindenki felveszi a lábjegyzetemet? Ne máár TI, TI, LÁBASFEJŰEK
Igi nemcsak, hogy szívrohamot kap, de berohan az erdőbe, átgázol a Dunán, és átvágtázik egész Magyarországon
Igi nemcsak, hogy szívrohamot kap, de berohan az erdőbe, átgázol a Dunán, és átvágtázik egész Magyarországon
nah nekem ne Igizz mert az Igi*-ről nem csak az Ignác jut eszembe XD
meek tusolni mindjárt jövök!
lábjegyzet*: Igor
meek tusolni mindjárt jövök!
lábjegyzet*: Igor
Igor? A táborotokban volt valaki? Úgy emlékszem az elmeséléseitekből XD Na szóval ki volt az?
Jó, szóval akkor IGNÁC Most mit csináljak, ha ez a neve? XD
Jó, szóval akkor IGNÁC Most mit csináljak, ha ez a neve? XD
semmit XD ari név Igor a felügyelőnk volt broáf...és a Pamaccsal Igi-nek hívtuk XD
Mony írta:semmit XD ari név Igor a felügyelőnk volt broáf...és a Pamaccsal Igi-nek hívtuk XD
Áhháá értem
Ha szerencséd van Dóri, sose fogod megtudni ki is volt az az Igor XD Lehet, hogy anya jön felügyelőnek, ami tök jó lenne Bár, engem picit feszélyezne, de sebaj... Persze, ha tud kivenni szabadságot És meg akarom győzni, h őszi szünetben ő vigyen lovagolni, h készítsen képeket Dóri...arra a vidire én is kíváncsi vagyok...szóval nehogy elfelejtsd vagy belőled csinálunk lábasfejűt
Gengsty írta:Ha szerencséd van Dóri, sose fogod megtudni ki is volt az az Igor XD Lehet, hogy anya jön felügyelőnek, ami tök jó lenne Bár, engem picit feszélyezne, de sebaj... Persze, ha tud kivenni szabadságot És meg akarom győzni, h őszi szünetben ő vigyen lovagolni, h készítsen képeket Dóri...arra a vidire én is kíváncsi vagyok...szóval nehogy elfelejtsd vagy belőled csinálunk lábasfejűt
Húha Oké oké nem felejtem, és ha sikerült feltennem a youtube-ra pl, akkor még meg is tudom normálisan mutatni majd *drukkol, hogy el ne felejtse, mert nem akar lábasfejűvé visszafejlődni molyból*
Tök jó lenne, ha anyukád lenne a felügyelő a leírásotok alapján nem a legjobb felügyelő lehetett ez a ti Igorotorok
Háááát... XD Elég necces volt...tudott normálisan is viselkedni (viszonylag normálisan XD ) Szóval lehetett vele beszélgetni, vagy ilyesmi, de a legnagyobb hibája, h nem engedett fel a Ménes Dombra minket külön, csak az egész csoporttal...és ha két lépéssel arrébb mentünk már túl messze mentünk, menjünk vissza a csoporthoz
Anya meg gátlástalanul áttapos rajtam is Mikor szülinapomon itt voltak a baránőim ő adott nekik mézet, h belekenjék a papucsomba De egyébként meg Kinga is tudja, h anyával is állandóan viccelődünk, és addig nem mérges, amíg nem fojtogatjátok egymást XD
Anya meg gátlástalanul áttapos rajtam is Mikor szülinapomon itt voltak a baránőim ő adott nekik mézet, h belekenjék a papucsomba De egyébként meg Kinga is tudja, h anyával is állandóan viccelődünk, és addig nem mérges, amíg nem fojtogatjátok egymást XD
Gengsty írta:Háááát... XD Elég necces volt...tudott normálisan is viselkedni (viszonylag normálisan XD ) Szóval lehetett vele beszélgetni, vagy ilyesmi, de a legnagyobb hibája, h nem engedett fel a Ménes Dombra minket külön, csak az egész csoporttal...és ha két lépéssel arrébb mentünk már túl messze mentünk, menjünk vissza a csoporthoz
LOL hát ez nagy XD
hehe XD
Egyébként hány napos is a tábor? És kb. mikor szokott kezdődni?
Egyébként hány napos is a tábor? És kb. mikor szokott kezdődni?
Hat napos, és egy nyáron több turnus van Június végétől augusztus elejéig folyamatosan De sztem egyik hét jövőre is kiesik majd, mert sztem jövőre is rendeznek német turnust (jó ötlet, és kézenfekvő, mivel Birgit német XD )
egy hetes hétfőn ekzdődik és szombaton délbe megyünk haza...de a Bp-sek mehetnek vasárnap is 600 ft -tal több viszont nem kell hajnalba kellni,mert hétfőn fél8kor már ott kell lenni viszont vasárnap csak d.u. szal és eggyel több nap
hát igen Igi a toppon volt
a lúzerek topp listáján
szegény siratja a napot mikor először meglátott és tuti jool beba.szott mikor elmentem
a lúzerek topp listáján
szegény siratja a napot mikor először meglátott és tuti jool beba.szott mikor elmentem
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
Registration date : 2007. Oct. 06.
Hát Igor nem lejetett rosszabb mint Csilla barátja De nemtom! Az irtózatosan tisztaságmániás4 Szajkon voltunk esett az eső előző nap ez meg huzigáltatta velünk a szénát ahelyett h kiemehttünk volna terepre
lovas Réka- Tag
- Hozzászólások száma : 391
polomandi írta:egy hetes hétfőn ekzdődik és szombaton délbe megyünk haza...de a Bp-sek mehetnek vasárnap is 600 ft -tal több viszont nem kell hajnalba kellni,mert hétfőn fél8kor már ott kell lenni viszont vasárnap csak d.u. szal és eggyel több nap
a lúzerek topp listáján
Mármint hova nem kell hajnalmban menni? XD Ja egyébként mivel mentek oda? Vonattal?
mi busszal mentünk mert a kocsink elromlott a másikról lejárt a casco...
egyébként ha hétfőn jönnél akkor minimum 4kor kéne kellned...hajnal négykor mert fél8kor gyülekező Rádin és még lekell érni szal...ezért joo ,hogy vasárnap is lehet menni aki messzebb lakik XD
egyébként ha hétfőn jönnél akkor minimum 4kor kéne kellned...hajnal négykor mert fél8kor gyülekező Rádin és még lekell érni szal...ezért joo ,hogy vasárnap is lehet menni aki messzebb lakik XD
polomandi- Fórumfüggő
jah, hát nem a nap fénypontja voltál neki XD amúgy Dóri, megint láttam a hasonmásod, szegény már tart tőlem XD
tényleg hasonlítok az Olsen ikrekre még most is? XD
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
haggyad már ...rajongott értem
polomandi- Fórumfüggő
Budapest szerintem messzinek számít, nem? XD Amúgy én kocsival mennék, mert lehet, hogy előtte lemegyünk Balcsira, onnan meg közelebb lenne.. Vagy nem tom, még messze van (sajnos)polomandi írta:mi busszal mentünk mert a kocsink elromlott a másikról lejárt a casco...
Lóbolond írta:jah, hát nem a nap fénypontja voltál neki XD amúgy Dóri, megint láttam a hasonmásod, szegény már tart tőlem XD
Tényleg XD Csak nekem nincs kék szemem, szőke hajam, és jelenleg csak féoldalas frufrum van, de amúgy minden stimmel XD
Na jó haggyá má, én egyedüli vagyok, és leutánozhatatatlan
messze van de ha kocsival akkor is...
ISten ments ! joo lesz ez igy mert egy nappal elöbb jöhetsz és akkor még mindent megmutathatunk neked amiket felfedesztünk Moncsoval az első napokon Nagyon joo lesz...csak még oan sok nap
ISten ments ! joo lesz ez igy mert egy nappal elöbb jöhetsz és akkor még mindent megmutathatunk neked amiket felfedesztünk Moncsoval az első napokon Nagyon joo lesz...csak még oan sok nap
polomandi- Fórumfüggő
LovasDori írta:Lóbolond írta:jah, hát nem a nap fénypontja voltál neki XD amúgy Dóri, megint láttam a hasonmásod, szegény már tart tőlem XD
Tényleg XD Csak nekem nincs kék szemem, szőke hajam, és jelenleg csak féoldalas frufrum van, de amúgy minden stimmel XD
De ő nem a te hasonmásod képe, hanem Kinga kiskori fényképe Szombathelyen nyaralt velünk, és akkori kép XD
polomandi írta:messze van de ha kocsival akkor is...
Jaj nagyon várom Hát sok nap.. Sok hónap... ÉS addig van még egy törivizsga is... Vááh...
Gengsty írta:LovasDori írta:Lóbolond írta:jah, hát nem a nap fénypontja voltál neki XD amúgy Dóri, megint láttam a hasonmásod, szegény már tart tőlem XD
De ő nem a te hasonmásod képe, hanem Kinga kiskori fényképe Szombathelyen nyaralt velünk, és akkori kép XD
Jaa LOL Akkor nem szóltam XD
Télleg úgy nézel ki mit az Olsen ikrek!
lovas Réka- Tag
- Hozzászólások száma : 391
kb. mgé 9 hónap táborig
polomandi- Fórumfüggő
addig megszületik a gyerekem is XD
jah, akkor nyaraltunk Szombathelyen hát, nem vmi vidám arccal indultam el... közvetlen a másik papám temetéséről
jah, akkor nyaraltunk Szombathelyen hát, nem vmi vidám arccal indultam el... közvetlen a másik papám temetéséről
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
hallod LD én kocsival mentem mert lementünk a Balcsira, és még aznap át Rádira menjünk mán együtt XD
2 / 9 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Ponyclub tagok :: PonyClub :: Lovaglás
2 / 9 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.