Milyen volt a mai lovaglás?
+13
Ozirisz(láw)
lovasbetti
Spirit
moka
Gengsty
freedom
lovas Réka
Admin
LovasDori
Mony
Lóbolond
Bucs
polomandi
17 posters
Ponyclub tagok :: PonyClub :: Lovaglás
4 / 9 oldal
4 / 9 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Milyen volt a mai lovaglás?
hát én nagyon sok oktató lovon ültem...sajna (majdenm) minden órán mással
Én is állandóan más lovon...de nekem mind1...annál jobban megismerem a különböző lovak lovaglását XD De egyszer úgy ülnék végre az Adomán Már ült olyan is rajta, aki kevésbé tud lovagolni, szóval nem szintem feletti, csak éppen még sose ültem rajta...
én úgyy ültem volna (még tégebbenű) Metálon de nem....mert nem vok 10cm magasabb
miért, számjt h mien magas vagy? hamarosan lovagolhatok Admin, a pónin meg egy új kancán!!! wáá de jó XD
Ságodban úgy volt, h végig Babán lovagolok, de pffff... asszem jobb, h elmentem onnan XD
de ez mien hülyeség mán ha 150 cm vagy az xy-n mész...ha 165 vagy akkor meg a zw-n vagy mi?
mert mindig 3 barinőmmel mentünk és a legmagasabb a legnagyobbon a legkisebb meg egy shetlandinnnn
de gáz én szívesen lovagolok majd a pónin de persze Admin biztos jobb lesz, meg a kancán mien messze van a 26-a
aham legalábbis remélem...de valszeg a pónin meg az új lovon tudok majd csak kérdés Admit belovagolják-e addigra
persze...nem kell nekem h kantározás közben letépje a fejem nagy ívben elkerülöm és csak is az én Babymre + a másik 2-re koncentrálok XD oszt Vitéz felőlem megpusztulhat
ennek a nyoma még mindig megvan pedig 2 hónapja volt...mind1, ha ien volt akkor nem érdekel...ő akarta engem nem izgat h majd senki se fogja szeretni és mindenki elkerüli oszt nézi ahogy irigykedve terepre megyünk meg minden
hát ez az...pedig mi szerettük, tömtük a pofáját mindennel erre tessék de tudod hol érdekel...engem csak Admi, a póni és a bogárfekete, titokzatos kanca érdekel XD ez a 3 baby
aham...a bogárfekete az sztem oan csillogós én is csodálkoztam de valahol már hallottam iesmiről oan fekete mint amien a bogarak h ien élénken csillogós vagy nemtom...majd kiderül
nah szal lényeg h Admi és Vitéz mellett lesz egy póni és egy másik ló...
azé jajj de jó lesz barátnőimmel fogok lovagolni de nem 3-asban mert ők nem ismerik egymást csak tanítgatom őket és kettesbe ameik ráér, amúgy meg egyedül
Ez kedves volt attól, h megharapott még nem kéne így izélni biztos volt oka rá, h harapott, ok nélkül egyik ló sem harap... ez olyan, h állsz egy ember meleltt, aki csak úgy pofán rúg biztos irigykedett, h Admival foglalkozol, és nem vele... szal attól még nem kéne így beszélno egy lóról Ducika is hátbaharapott, és többször is megpróbált mégse ,,pusztuljon meg a hülye dög"-ztem szal ez annyira izé /: h attól, mert nem értik meg a lovak szándékát, egyből izélni kezdikMony írta:persze...nem kell nekem h kantározás közben letépje a fejem nagy ívben elkerülöm és csak is az én Babymre + a másik 2-re koncentrálok XD oszt Vitéz felőlem megpusztulhat
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
Registration date : 2007. Oct. 06.
hátt engem Mázleem véletlenül bokánrúgott xD nagyon kellemes volt, vagy 1-2 percig ott áltam fél lábon a bokámat szorongatva a boxban ő meg csak nézett hogy most nekem mi bajom van de véletlen volt, mert ott áltam a bal mellső lába mellett, ő meg arréblépett, nekem ott volt a bokám és piff de mondjuk én megértem Monyt hogy nem akar többet Viréz közelébe menni énse akartam Tildához bemenni mikor majdnem megrúgott akkor nagyon haragudtam rá.. de mostmár olyan aranyosan megbánóan néz..de azért még mindig vigyázok a hátsó patáival lol doing lollol hát ez tetszik :D:D dejók ezek az új hangulatjelek
Spirit- Új tag
- Hozzászólások száma : 52
Registration date : 2007. Oct. 14.
Lóbolond írta:Ez kedves volt attól, h megharapott még nem kéne így izélni biztos volt oka rá, h harapott, ok nélkül egyik ló sem harap... ez olyan, h állsz egy ember meleltt, aki csak úgy pofán rúg biztos irigykedett, h Admival foglalkozol, és nem vele... szal attól még nem kéne így beszélno egy lóról Ducika is hátbaharapott, és többször is megpróbált mégse ,,pusztuljon meg a hülye dög"-ztem szal ez annyira izé /: h attól, mert nem értik meg a lovak szándékát, egyből izélni kezdikMony írta:persze...nem kell nekem h kantározás közben letépje a fejem nagy ívben elkerülöm és csak is az én Babymre + a másik 2-re koncentrálok XD oszt Vitéz felőlem megpusztulhat
hát nem irigységből csinálta... mikor Betti volt ott akkor is már ien volt...és azért vagyok ien vele mert mi semmit sem ártottunk neki...simiztük meg vakartuk a s*gge tövét mikor odadugta hozzánk meg tömtük a finomabbnál finomabb kajákkal és sose szekáltuk, iejsztgettük vagy izéltünk erre tessék ez a hála...mind2-ket megharap a barátnőm csak annyit csinált h lehajolt egy macskáért és körbeharapta, szinte szabályosan ráharapott a gerincére szal kicsit elég izé...ott állt, etette, aztán lehajolt és egyből megharapta engem is, pedig semmi oat nem csináltam ami megsértené őfelsége jogait de sztem ez még mindig az én dolgom h meik lovat kedvelem, szeretem, vagy meikhez hogyan viszonyulok és engem abszolút nem izgat h téged hányszor harapott meg egy ló és utána mennyir kedvelted ezt majd én eldöntöm de azért köszi
Sziasztoook!
Naggggyon szuppper volt a lovaglás
Ignácon mentem, sokat vágtáztam, cavalettiztem, meg a szokásos De a végére olyan por volt mindenütt, és olyan köd, hogy a pálya másik végébe nem láttam el... Nagyon durva volt... Mikor fölmentem, tiszta por voltam én is meg Ignác is XD De nagyon jól viselkedett, csak az óra végén ijedt meg valamitől, és megugrott, de nem is rohant el. Meg egyszer vágta közben kiugrott oldalra, mert megijedt a pálya szélén ülő emberektől
És van videó XD Igaz, hogy csak kb. 1 perc, és alig látszódik valami a ködtól meg a portól, de azért van XD Ma megpróbálom feldobni a gépre, és onnan a youtube-ra, vagy valahova ^^
Naggggyon szuppper volt a lovaglás
Ignácon mentem, sokat vágtáztam, cavalettiztem, meg a szokásos De a végére olyan por volt mindenütt, és olyan köd, hogy a pálya másik végébe nem láttam el... Nagyon durva volt... Mikor fölmentem, tiszta por voltam én is meg Ignác is XD De nagyon jól viselkedett, csak az óra végén ijedt meg valamitől, és megugrott, de nem is rohant el. Meg egyszer vágta közben kiugrott oldalra, mert megijedt a pálya szélén ülő emberektől
És van videó XD Igaz, hogy csak kb. 1 perc, és alig látszódik valami a ködtól meg a portól, de azért van XD Ma megpróbálom feldobni a gépre, és onnan a youtube-ra, vagy valahova ^^
Ááá Kíváncsi vagyok már a vidire
A harapásról jut eszembe XD Sztem én nem vagyok valami jóízű, mert egy ló se harapott meg még XD Mind csak úgy csinál, mintha meg akarna harapni, de még előttem összecsattintja a fogait XD Emléxem, egyszer figyelmetlen voltam, és akkor Varieté és Malac egymással szemközti boxokban voltam, én meg figyelmetlenül közéjük álltam XD Birgit meg Kinga egyszerre kiáltott, h menjek onnan, mert két oldalról mindkettő meg akart harapni csak játékból
A harapásról jut eszembe XD Sztem én nem vagyok valami jóízű, mert egy ló se harapott meg még XD Mind csak úgy csinál, mintha meg akarna harapni, de még előttem összecsattintja a fogait XD Emléxem, egyszer figyelmetlen voltam, és akkor Varieté és Malac egymással szemközti boxokban voltam, én meg figyelmetlenül közéjük álltam XD Birgit meg Kinga egyszerre kiáltott, h menjek onnan, mert két oldalról mindkettő meg akart harapni csak játékból
LOL
Hát igazából engem sem harapott meg még, de ha megharapott volna, akkor sem tudna felidegelni (visszaharapok )
Táborban volt az, hogy Lindát senki sem akarta pucolni, mert hogy harap... Én meg tök jól elvoltam vele, mert miután foglalkozik vele az ember, de a hülyeségeivel nem törődik (sunytítás, odakap, stb., amivel igaz, elég nehéz nem törődni ^^), normális lesz Én pl szeretem
Hát igazából engem sem harapott meg még, de ha megharapott volna, akkor sem tudna felidegelni (visszaharapok )
Táborban volt az, hogy Lindát senki sem akarta pucolni, mert hogy harap... Én meg tök jól elvoltam vele, mert miután foglalkozik vele az ember, de a hülyeségeivel nem törődik (sunytítás, odakap, stb., amivel igaz, elég nehéz nem törődni ^^), normális lesz Én pl szeretem
Én egyszer ápoltam Nanit, és állandóan csattintgatott a fogaival, csipkedte a ruhám, rágta az etetőjét, mert nagyon csikis, utána a lovász kérdezte, h "Na, megharapott?" XD Kövi alkalommal senki nem akarta leápolni, mert félt, h megharapja, és megint nekem kellett XD De nincs olyan ló, amihez ne mernék bemenni ápolni XD
Egyetértek És nincs olyan ló, amelyre nem mernék felülni Na jó, azért biztos van
Nekem az van bőven XD Pl Tamina (Rózsi ) vagy Valcer... XD Azokat inkább meghagyom a jobbaknak...nem hiányzik egy-két csonttörés XD
4 / 9 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Ponyclub tagok :: PonyClub :: Lovaglás
4 / 9 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.